2022-11-26 389 浏览
山林道呢條街真係臥虎藏龍好多高質餐廳👍🏻今日試左呢間都幾值得介紹~我同朋友share叫左個深海精選套餐+散叫😎套餐包一個松露蘑菇湯🥣好夠熱好足料,一上枱就聞到好香嘅黑松露味,加埋粒粒嘅蘑菇口感好豐富👌🏻仲有2隻新鮮靚生蠔🦪美國🇺🇸珍珠蠔同埋日本🇯🇵室津八朔蠔各一隻,侍應有介紹返先後次序,兩款都好新鮮💦😋個人比較鍾意日本嗰款,雖然size細啲,但係口感滑、蠔肉亦都好飽滿鮮甜!😚個牛油煎大蝦🦐好正❣️有兩隻大蝦🤣🤣牛油煎香🤭勁香口,值得一讚嘅係廚師控制火候功力十足,蝦肉係剛剛好熟!個人嚟講最鍾意食蝦頭既膏😍👍🏻主食㨂左美國🇺🇸安格斯肉眼🥩🐮再次一讚廚師控制火候功力,叫咗五成熟剛剛好!呢塊扒嘅脂肪比例唔錯,伴碟薯條都好正😂💯散叫既部分試左串燒牛舌心👌🏻同串燒店有得fight!厚切得來一啲都唔韌,下次有機會再試吓其他串燒先😝飲品試左杯石榴特飲🍹味道酸酸甜甜,而且用石榴整嘅特飲都比較少見,我覺得作為一杯飯後飲品係唔錯嘅選擇😘💯餐廳🍴舖面好整潔💯雖然得一個樓面,但都做到照顧周到👍🏻態度又好😬好鍾意❤️貓咪🐱🤭裝修都隱藏左唔少🐱🐱既擺設😚Worth the try❣️👌🏻👍🏻😆
我同朋友share叫左個深海精選套餐+散叫😎
Worth the try❣️👌🏻👍🏻😆