2021-10-10
第一次幫襯已經係剛開張個陣,即係都5年前🙈 淨係記得裝修好靚,食物幾好味。一直想食第二次都冇機會,就襯生日再食😌PADRON PEPPERS唔食青椒的我地,被媽媽強烈推薦食哩款西班牙小青椒。表皮皺皺地,雖然只係鹽同橄欖油煎炸,但好似零食咁會令人食唔停口,而且冇乜青椒味,作為開胃菜非常適合!JUICY LOBSTER RICE600GRAM超大隻波士頓龍蝦,不過龍蝦好似唔係太新鮮,肉唔係好爽口。好彩飯好入味,好重龍蝦同蕃茄味亦好creamy。USA PRIME RIB EYE一大塊木板上菜,medium rare煮得剛剛好,肉好稔,炭燒味香濃,配埋芥末同蒜頭食好夾。LA PINA簡單來講係燒菠蘿+椰子雪糕。上菜的時候2個店員行過來拎埋唱生日歌,本人表示被嚇親🙈之後仲有一兩枱人生日,店員仲拎埋結他,好有氣氛。埋單仲得意,用西班牙passport封面做的套夾住張單😂
PADRON PEPPERS
JUICY LOBSTER RICE
USA PRIME RIB EYE
LA PINA
簡單來講係燒菠蘿+椰子雪糕。
埋單仲得意,用西班牙passport封面做的套夾住張單😂