2019-10-21 213 浏览
上兩星期去左尖沙咀新商場K11 Musea行下,諗住食少少野就去睇戲,知道呢度有幸福之pancake,見都唔算多人排隊,所以就一於試下呢個傳說中既空氣pancake!同男朋友叫左一人一款pancake試,佢就叫左個tiramisu pancake,我就叫左個奶茶pancake配穀麥😊Tiramisu pancake味道好濃郁,上面插左支小膠管可以倒d 朱古力醬落去,係甜到漏之選😆而奶茶pancake就幾特別,有蘋果肉桂穀麥襯托,甜甜地之中帶一點清新,男朋友食完佢果份tiramisu再食我果份就好似無乜味咁😂可見tiramisu+朱古力醬隻味係幾咁勁😆😆至於pancake既空氣感,無想像中咁空氣,不過牛油味都幾香☺️我地堂食既,不過pancake都係用紙兜裝既,可能用返碟會環保d同賣相再好d~