之前食開呢個餐飲集團嘅餐廳,見佢新開就book咗呢間,去試吓同埋同朋友慶祝生日。入到去環境好靚,枱同枱中間又有足夠嘅空間,感覺好好👍🏻嗌完嘢食,去到上菜,甚至乎埋單,全場只係得一個着住淺色衫嘅後生女侍應係感覺友善嘅,其他着住深色衫嘅侍應俾我哋嘅感覺都唔係咁友善,特別係一個啡長攣頭髮嘅女人,全程都黑住面🌚自己行埋嚟話幫我哋影張相都無笑容,好唔情願咁真係一肚氣😒講到嘢食,Croquette依舊係我哋必叫嘅👍🏻真係好好食,個人比較鍾意有ham嗰款🤤但係個豬嘅西班牙飯就有啲似臘味飯,質地仲有啲濕,麻麻哋🫢去到最尾我哋嗌咗甜品cheese cake,上碟嘅時候我哋都冇留意係燶到個撻皮黑晒,一差落去嘅時候就見到黑晒🥶真係苦到黑嗰種。總結嚟講,成餐飯嘅體驗係差,呢個價錢呢種服務態度,再加埋俾個客食碳,真係離譜嘅

入到去環境好靚,枱同枱中間又有足夠嘅空間,感覺好好👍🏻

但係個豬嘅西班牙飯就有啲似臘味飯,質地仲有啲濕,麻麻哋🫢

Croquette
Cheesecake  with  mixed  berry  sorbet
2025-03-29
Croquette