2021-05-30
喺新蒲崗發現咗一間環境,服務,食物質素都唔錯嘅日式料理。餐廳鋪面寬敞,日式簡約裝修,暖色燈光,成個環境都好舒服。侍應好細心,食完啲嘢都好快執,服務都算唔錯。食物方面,我試咗幾樣我幾鍾意and幾特別嘅嘢👅火炙壽司拼盤 ($108) 👍🏻👍🏻火炙壽司不嬲都咁好味,而今次嘅拼盤更加係咩海鮮都有,唔使揀就有齊晒所有款,真係簡單方便快捷。成個拼盤最鍾意就係佢嘅火炙左口魚,肉質鮮嫩,入口即溶。👅納豆手卷 ($32)好耐冇食納豆,本身唔算係fans,但見到Menu有佢,突然好想獵奇下。比起我喺日本食嘅正宗納豆,呢個納豆黏性比較冇咁強,可能啱d未食過納豆嘅人,唔會嚇親佢地(笑👅吉列生蠔 ($38) ❣️呢個可能係成間餐廳最抵食嘅嘢。$38就有四隻吉列生蠔。隻隻都肥美鮮甜,外殼炸得鬆脆,內裏入口即溶。佢亦都係我成間餐廳最鍾意嘅食物吉列炸蝦卷 ($78) 👍🏻👍🏻正常水準,最啱同friends share食
喺新蒲崗發現咗一間環境,服務,食物質素都唔錯嘅日式料理。
👅火炙壽司拼盤 ($108) 👍🏻👍🏻
👅納豆手卷 ($32)
👅吉列生蠔 ($38) ❣️
吉列炸蝦卷 ($78) 👍🏻👍🏻
正常水準,最啱同friends share食