2023-06-19 31 浏览
銅鑼灣有間好chill嘅打卡餐廳😍 仲可以帶寵物去㗎🤩當日我哋叫咗兩個lunch set 有好多嘢食俾我地自己揀 ~Build Your Own Bento($166)呢個我哋就揀咗飯 係用日本珍珠米架🤩配搭椒鹽玉子豆腐 咬落脆卜卜又滑😚 仲有溏心蛋 蛋黃啱啱好啊送飯一流😋 跟住仲有烤牛肩胛同炙燒油甘魚 質素都唔錯🤤 牛肉幾有咬口 而油甘魚都好滑幾新鮮🥰Build Your Own Bento ($171)另一個我就揀咗木魚湯烏冬 加埋紫菜食落好香😋 配搭係味噌茄子🍆落咗醬油嘅茄子好入味特別好食🤭跟住有明太子日式蛋卷 蛋卷入面包咗明太子 面頭仲有幾粒三文魚子 精緻又有層次👍🏼👍🏼 唐揚炸雞配自家製他他醬就好香口 炸雞嘅肉質好juicy 😋 而他他醬加咗青瓜食落多咗一陣清新😌🌱最後呢個係自家製炸蝦章魚波波 配大阪燒同芒果醬 咬落非常爽口彈牙🤩🤩 配呢兩個醬汁都好新鮮 幾特別啊😍宇治小山園抹茶($52)抹茶味非常香濃 飲落好舒服😌

Build Your Own Bento
($166)

Build Your Own Bento ($171)

宇治小山園抹茶($52)
抹茶味非常香濃 飲落好舒服😌