2017-05-30
又要送客入機場,上機前當然係要同個客食好啲啦反正都係出公司數 😬😬可能因為成平日夜晚成間野連埋我地只係得三枱客,可以靜靜地咁食餐飯唔錯menu 樣樣都好似好好食,本來想食豪啲叫鐵板燒但點知個客話怕熱氣,咁唯有散叫啦同其他居酒屋一樣冇咩特別,但反而個沙津醬味道唔錯喎唔通因為我地夜晚先黎食?刺身食落唔係好夠新鮮同埋呢個切法太厚喇唔係咁岩我口味上菜見到有埋個蝦頭都幾驚喜喎,但中間啲炸蝦炸得唔係咁夠脆,美中不足。。毫無特色嘅茄子,我自己燒野食時燒得仲出色過呢度,味道又唔夠好淡。。。食牛一定要食well done 嘅我為左就個客唯有叫7成熟啦,好在廚師燒得過左火喉一啲都唔似係7成,一啲紅食都冇咁我先可以食多幾舊咋, 好彩ja 😍啲湯唔夠熱只係暖,特登放啲牛肉放到最尾先食都竟然仲係紅色,算啦已經食左M8,呢個A4 就全部讓晒俾個客啦 😂😂炸得好靚嘅天婦羅炸粉又夠薄,同埋好貼心咁每一款都有兩舊,全部都可以試晒,正 👍🏻
同其他居酒屋一樣冇咩特別,但反而個沙津醬味道唔錯喎