圣诞期间想同朋友食下午茶,但我哋又唔太钟意食传统嘅三层afternoon tea,于是我就提议嚟呢间环境优雅嘅酒店饼店试吓。呢度唔可以book位,所以建议大家早D嚟攞位,避免等位。我哋一行四人,叫咗四杯饮品,两件蛋糕同一件sausage roll,计埋大概around $200。价钱合理,蛋糕唔会太甜,仲有D传统甜点,啱啱好同朋友一齐share。呢间酒店饼店嘅环境真系好优美,装潢高贵典雅,好似置身欧洲。而且店员嘅服务态度亲切,有耐性咁为我哋介绍各款甜品同饮品,令人倍感贴心!总括嚟讲,呢度系一个非常适合姊妹们一齐嚟enjoy下午茶时光嘅地方,无论系环境、食物定系服务都非常出色。有机会我哋一定会再嚟!