2019-09-23 73 浏览
多數人都知赫德道一向多酒吧,比我發現原來有間日式甜品店喺呢條街,鍾意食甜品嘅我,決定入去試吓。睇睇餐牌,原來呢度唔只得有甜品,仲有晚餐主食,我地2個女仔叫咗1個主食同一個甜品share食。和風海膽卡邦尼烏東-海膽crossover卡邦尼都係第一次食,原來個味道係咁match,海膽好鮮甜好新鮮,卡邦尼個汁好creamy好滑,烏東係手打烏東,好煙韌,吸收晒d汁,好好食。鮮果甜心-店員一早已經同我地講咗,今日鮮果係桃,個桃好清甜,好香桃味,班戟有6層咁多,班戟好香蛋味,試上面仲一層勁厚嘅開心果制成嘅cream,好香滑,個cream仲有開心果碎喺入面,配埋班戟食係一絕。