果日入西贡揾朋友玩 佢唔知喺边度睇到呢间餐厅既介绍 于是我地就去左试喇一入到去系好静既 仲见到老板整野饮果个位有好多特别既冲咖啡既仪器menu上面有超级多种咖啡 全部都系未听过既名😂😂 所以好中意研究咖啡既大家可以去试下呀👍🏻拣左好耐都拣唔落手 就叫老板介绍下 佢问我平时饮开咩咖啡我话平时我饮starbucks架炸㖞😂😂 点知老板话 我地呢度冲既咖啡唔用奶同糖 如果你要饮好多cream好甜既咖啡 你去番Starbucks la 我地呢度冲唔到哗 呢位老板真系好有个性我怕啲咖啡会饮唔落去 所以最后拣左花茶😂呢杯茉莉花茶好重既花香味 饮落口好舒服我地仲嗌左个法式牛角包 呢度所有野都系即叫即整既 所以当老板一捧呢碟野出黎既时候 又热辣辣又香喷喷 个包外脆内软 而入面既蛋系半熟既流心蛋 好好味呢间餐厅最特别既系可以比钱 买30分钟饮咖啡既时间 同一时间老板会播一段音乐 然后会讲关于呢段音乐背后既故事比客人听 有兴趣既话可以试下强力推荐中意咖啡既大家去试下呢间咖啡店呀!!而且如果想安静咁度过一啲属于自己既时间 呢间店都系一个好既选择

拣左好耐都拣唔落手 就叫老板介绍下
佢问我平时饮开咩咖啡
我话平时我饮starbucks架炸㖞😂😂
哗 呢位老板真系好有个性

我怕啲咖啡会饮唔落去 所以最后拣左花茶😂
茉莉花茶
呢杯茉莉花茶好重既花香味 饮落口好舒服
Croissant  with  ham  and  egg

个包外脆内软 而入面既蛋系半熟既流心蛋 好好味

有兴趣既话可以试下

强力推荐中意咖啡既大家去试下呢间咖啡店呀!!
茉莉花茶