2022-08-08
我唔係去咗 Team Lab 呀🏮只係喺佐敦嘅「香江花月」打邊爐 #hotpot呢間係全港最靚嘅高質火鍋 🍲裝修擺設氣氛走50年代懷舊路線唔好諗住係打卡店嘅野實唔好食啦呢度嘅食材新鮮,肉嫩好味湯底超靚又有特色🌺火鍋配料賣相玫麗精緻,好似藝術品咁靚我要咗打卡必試『日本牛乳玫瑰鍋』真係未見過咁靚嘅湯底🐄乳香味濃,玫瑰形狀嘅牛乳冰放係鍋中有7彩花瓣伴隨,打卡一流🌹我比較鐘意食肉肉,所以要咗-香江拼🥩有不同嘅牛肉部位-以立體花花手切肥牛及安格斯牛,牛白肉,牛柳粒,牛心定,牛柏葉及牛脷等!scan個qr code後仲會話你知每款牛嘅部位淥幾耐, 真係非常貼心七色丸放咗喺一道橋嘅擺設上包括手工芝士三寶丸、青咖喱墨魚丸、南乳墨魚丸等,七款手打丸都味道特別,彈牙爽口呢度嘅特飲🍹上嘅bubble 好吸睛,打卡影相一流。我地分別叫咗鳳琉香🍍桃花緣🍹兩杯都好好飲@victorianera_hk 環境,食物就連服務都滿分, 打卡打邊爐都真係要嚟試下啦🌹香江花月 Victorian Era佐敦 佐敦道31-37號 百誠大廈 2樓#香江花月 #養生 #火鍋 #teamlab # 打卡 #食好西 #高質 #肉肉
只係喺佐敦嘅「香江花月」打邊爐 #hotpot
呢間係全港最靚嘅高質火鍋 🍲
裝修擺設氣氛走50年代懷舊路線
唔好諗住係打卡店嘅野實唔好食啦
呢度嘅食材新鮮,肉嫩好味
湯底超靚又有特色🌺
火鍋配料賣相玫麗精緻,好似藝術品咁靚
香江拼
我要咗打卡必試『日本牛乳玫瑰鍋』
真係未見過咁靚嘅湯底
🐄乳香味濃,玫瑰形狀嘅牛乳冰放係鍋中
有7彩花瓣伴隨,打卡一流🌹
我比較鐘意食肉肉,所以要咗-香江拼🥩
七色丸放咗喺一道橋嘅擺設上
呢度嘅特飲🍹上嘅bubble 好吸睛,
打卡影相一流。
我地分別叫咗鳳琉香🍍桃花緣🍹
兩杯都好好飲
香江花月 Victorian Era
佐敦 佐敦道31-37號 百誠大廈 2樓
#香江花月 #養生 #火鍋 #teamlab # 打卡 #食好西 #高質 #肉肉 #foodporn #foodie #佐敦 #牛駅 #佐敦餐廳 #hongkongfoodie #explorehongkong #hkrestaurant #art #hongkongfood #yumyum #dimsum #佐敦打卡推薦