2023-08-02 15 浏览
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧面包蒜蓉粒配番西蒜头酱石盘上面装住墨鱼,墨鱼切粒然后厨师会即场加入幼滑嘅番西蒜头酱。墨鱼非常弹牙又有嚼劲。蒜头虾送上枱嘅时候已经听到油嘅沸腾声音,远远地已经闻到蒜香味。另外仲可以配搭上面包一齐食,面包吸收晒蒜油嘅味道,非常香口。脆猪乳猪皮一啖咬落去可以听到声音,你就知有几脆啦。而且一啲都唔会有肥腻嘅感觉,油香又软腍。蘑菇热汤将蘑菇磨成蓉,口感非常幼滑,又有黑椒嘅香味。冻汤咁嘅天气饮返个蕃茄冻汤,真系好清爽酸酸甜甜,清一清个口因为西班牙菜都系比较重口味,推荐佢个冻汤菠萝火龙果雪葩清一清喉咙就可以准备食主菜。西班牙炒饭点可以唔叫西班牙炒饭啲饭烟烟韧韧,充满海鲜香味甜品面头系焦糖,入面系custard和肉桂。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧Sabor Spanish Touch Private Kitchen (上环)上环永乐街1-3号世瑛大厦6楼601室୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧#Eatwithcouple_上
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

面包

蒜蓉粒配番西蒜头酱

蒜头虾

脆猪

蘑菇热汤
将蘑菇磨成蓉,口感非常幼滑,又有黑椒嘅香味。

冻汤
咁嘅天气饮返个蕃茄冻汤,真系好清爽
酸酸甜甜,清一清个口
因为西班牙菜都系比较重口味,
推荐佢个冻汤

菠萝火龙果雪葩
清一清喉咙就可以准备食主菜。

西班牙炒饭
点可以唔叫西班牙炒饭
啲饭烟烟韧韧,充满海鲜香味

甜品
面头系焦糖,入面系custard和肉桂。

你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

上环永乐街1-3号世瑛大厦6楼601室

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
#Eatwithcouple_上环
#eatwithcouple_西班牙菜

“我作为这些相片的创作者,拥有相片的著作权和所有权。未经我的授权,任何人不得以任何形式销售、转让或利用这些相片。”