2024-07-07
最近天氣真係好熱🥵不過涼住冷氣打邊爐有咩所謂 🤪一年四季都可以打邊爐㗎啦🥘嗌咗一個🐄Prime Grade安格斯肥牛套餐,仲揀咗鴛鴦煲 - 台灣養生醉雞涮涮鍋 & 田園蕃茄濃湯牛肉涮涮鍋兩個湯嘅顏色雖然有啲似,但係唔同口味😻🐥醉雞鍋,就比較清甜 但有少少酒味🐄牛肉湯 就比較濃郁,就算吳家醬汁呢都可以食得出牛肉嘅味道另外仲有無激素豬肉片、花膠片、芝士腸、足八吋長蟹棒、牛栢葉娃娃菜、秘製麻辣木耳、鮮腐竹我覺得最好味嘅,就係啲丸同埋餃🥟🥟手工白菜豬肉餃、手工韮菜餃都好大隻,而且好足料,豬肉新鮮,加埋唔同種類嘅醬汁就更加惹味🥰🥰🧀爆醬濃芝士牛丸 呢個丸食得出有濃縮咗嘅牛肉汁 仲要有流出嚟嘅芝士 海鮮就有生猛海蝦、白鱔片再加埋每台都有嘅炸雞Shake Shake粉、嘢飲、名牌雪糕,真係大滿足呀!另外而家鍋霸開幕五周年推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐,可揀120分鐘或者無限時, 如果想無限時 加多$40就食到 真正時間自主,用餐時間由自己決🥰同埋如果鍋霸選擇第二個級別牛肉套餐 (每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)而鍋霸選擇第三個級別牛肉套餐,(每兩位便送多一碟價
兩個湯嘅顏色雖然有啲似,但係唔同口味😻
🐥醉雞鍋,就比較清甜 但有少少酒味
🐄牛肉湯 就比較濃郁,就算吳家醬汁呢都可以食得出牛肉嘅味道
另外仲有無激素豬肉片、花膠片、
芝士腸、足八吋長蟹棒、牛栢葉
娃娃菜、秘製麻辣木耳、鮮腐竹
我覺得最好味嘅,就係啲丸同埋餃🥟
海鮮就有生猛海蝦、白鱔片
如果想無限時 加多$40就食到
真正時間自主,用餐時間由自己決🥰
而鍋霸選擇第三個級別牛肉套餐,(每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)