2020-10-29 55 浏览
️ ▪8Oz Premium USDA Ribeye Steak💲298成间餐厅全日都系得一款套餐,午市黎讲呢个定价都偏高,所以人流唔算多🤔面包有烤烘过系偏脆身,配有肉桂同埋普通牛油酱,钟意前者甜甜地几有特色🧈凯撒沙律亦都唔错既,生菜同埋面包粒都几新鲜脆身,加上蛋、蛋黄酱、芝士粉好匹配🥗有把得意既斧头仔切牛,不过牛扒出到有点乱,店员搞唔清生熟度,朋友七成既切开会系鲜红血水,然后我明明叫五成又话整左三成,不过赶时间我都照要左,食落又似五成咁🤪厚度适中,而且质感都算嫩滑,但块扒本身无咩特别调味,要靠额外多款选择既酱汁提味,有自家制既辣酱、洋葱、黑椒,我要左黑椒汁,香口得黎唔会好辣,伴碟既幼薯条炸得热辣辣好脆身,仲可以任食无限添加😎🔎 整体评分(7.5/10)

8Oz Premium USDA Ribeye Steak

🔎 整体评分(7.5/10)
8Oz Premium USDA Ribeye Steak