2019-08-24
♨️秘 #荃灣美食二人世界💏去食晚飯🍽秘 出左名係 熱石燒 ♨️都唔係新開張ge 不過都係我同野獸第1次去食真心推介 一定會再去食🤤🤤勁好味呀!黑松露和牛 $148 仲有其他 吉列牛$108左右🤗我大食關係 叫左個set 加$38 有溫泉蛋🥚、日式飯🍚同昆布湯🥣自己燒🔥最好ge地方係 可以自己control幾成熟 又有得自己玩下☺️🍴重點係 和牛外面係 黑松露 😋再加上係脆嫁 !! 外脆內軟好鬆化🤤成碗飯食哂太美好啦呢個晚上💁🏻♀️我對於黑松露💁🏻♀️係無法抗拒 太中意食 (黑松露唔係好濃但都好香 如果再多d黑松露就不得了)🤣好滿足!坐得都好舒服同唔會趕你走可以慢慢食傾下計!👫野飲方面我叫左!我好中意ge 澳洲薑啤$26 🥤同 澳洲青檸梳打$26🥤📍秘㊙️📍荃灣享成街22號地舖📌港鐵荃灣西站 E2 出口, 步行約11分鐘💰人均~$150左右 *(因叫左set)獵狗推介指數:( 5分為最高)好味:✔️✔️✔️✔️✔️舒服:✔️✔️✔️服務:✔️✔️✔️✔️等候時間:✔️✔️✔️等位平日大約20分鐘 可以接受 PS:小心比d油彈到自己🥺店內無另外既抽氣扇 食完會有燒烤味🤣
二人世界💏去食晚飯🍽
真心推介 一定會再去食🤤🤤
成碗飯食哂太美好啦呢個晚上💁🏻♀️
好滿足!坐得都好舒服同唔會趕你走可以慢慢食傾下計!👫
📍秘㊙️
📍荃灣享成街22號地舖
📌港鐵荃灣西站 E2 出口, 步行約11分鐘
💰人均~$150左右 *(因叫左set)
獵狗推介指數:( 5分為最高)
好味:✔️✔️✔️✔️✔️
舒服:✔️✔️✔️