2013-09-28 2309 浏览
一向钟意去有海景的餐厅食饭,所以今日预祝生日都特登拣咗呢间有无敌海景的餐厅。最开心系可以坐到窗边位,一边用餐一边欣赏海景。这次试了SEMI-BUFFET LUNCH,包括一个2人份量的SEAFOOD PLATTER,有2款选择,我选了生蚝,三文鱼同吞拿鱼𠮶款,另一款是生蚝,虾同雪蟹。生蚝都OK,三文鱼同吞拿鱼就不过不失啦。另外仲有两个MAIN COURSES,我地拣咗CHEESE BURGER 同SPAGHETTI CARBONARA,都唔错GE,不过可能MAIN COURSE 来之前已经食左BUFFET 区GE食物,所以已经饱饱地,就唔觉得特别好味,不过好彩MAIN COURSES份量唔多,都食得哂。至于BUFFET 食物,我试左烟三文鱼,沙律同埋啲甜品同生果,BUFFET区食物选择唔算多,但以呢个价钱($388/两位+10%)算是不错了。同埋呢度啲服务人员服务都唔错,值得加分。下次会再想来呢度试下晚餐同埋欣赏夜景。
SEAFOOD PLATTER
SPAGHETTI CARBONARA
CHEESE BURGER
同埋呢度啲服务人员服务都唔错,值得加分。
下次会再想来呢度试下晚餐同埋欣赏夜景。
2013-09-28
用餐时段