2016-09-09 690 浏览
見食評唔錯,於是同個朋友黎tea 下,先點tea set 加$20轉花茶,點知侍應話花茶只有一壺,無得refill問我o唔ok? 加錢仲要無得refill 啲熱水? 真係十萬個??? 最後我轉叫玫瑰朱古力,味道不錯,但不夠熱。松露蛋同多士都ok。最奇怪係到五點幾叫我地埋單,跟住話六點有人book左枱,到六點十五分,侍應吹我地走,話有人book左枱,望晒全場仲有咁多枱,走嗰時只見一個女人喺入口㩒電話。其實如果佢地只係想休息落場,只要老實講就可以,剛才的花茶事件同訂枱事件,只比人感覺趕客。*行去洗手間時要小心,有個女人頭先成個人冼到仆左落地,之後講左一句「點解個地咁冼」,當時都幾應聲下,但就無侍應去問侯一聲,好奇怪。總結我唔會再黎呢間餐廳!