2021-10-01 42 浏览
晚飯日子係公眾假期前夕,搭lift都等左15mins因為大排長龍!原先訂枱8pm,7:30到達,由六位改為四位!當時半場都係吉枱!經過一輪嘅查詢資訊終於可以7:30入座!環境殘舊!燈光昏暗!再加埋壞冷氣!confirm Booking時完全冇提及!完全覺得被欺騙!因為當時人流唔係太多仲頂到!因為臨時臨急未必搵到其他地方食飯所以唯有繼續留低唔轉場!但人流越多時就越熱!完全冇晒胃口不到1小時就埋單打包走人!同行友人大家整個背脊都濕透!當時都有很多客人稱好熱!但店員回覆吹水搶修中😑食物一般質素差!賣相欠奉!價錢中上!服務業差完全冇安撫措施😑整體而言整個過程不良體驗!永久bad list🤬🤬🤬