2023-06-26
同事推介位於邊寧頓街這間firebird ,食物環境氣氛都不錯!今日放工同老公過嚟試下先 😌😌地方就腳 店舖好有氣氛 😜超大吧枱 除咗日本居酒屋🏮菜式,仲好多fusion菜㖭 三代目軟殼蟹沙律 🥗$138我最鍾意食炸軟殼蟹 ,又想夏天食下啲 蔬菜打開胃口 認真唔錯 👍👍軟殼蟹酥脆鮮甜 蔬果非常新鮮重量級火焰原隻雞腿 $138好多食客都叫,跟下風啦 🤣🤣上枱非常有氣勢 有時點似避風塘口味 分量非常多、厚肉、juicy 仲有陣陣焦香🤩🤩原條日本產魷魚燒 $108 超級厚肉呀 日本直送果然唔同 口感q彈😋😋脆炸日本🇯🇵超甜番薯條 $68 上居酒屋都會點 非常香甜軟糯水果茶 $58 超級大杯 水果非常豐富 橙、青檸 、藍莓、士多啤梨 🍓乜都有 好適合夏天炙燒魚-下酒 就一流啦豆腐牛舌 簡簡單單非常入味 牛味濃郁日本產霜降A4和牛稻庭烏冬 $128日本A4和牛果然唔同 入口即化 油脂分佈很好 湯底清甜 連湯都飲曬🥳🥳真心不錯 😬店員服務 周到有禮 好適合 傾計 飲番杯😍
地方就腳 店舖好有氣氛 😜
超大吧枱 除咗日本居酒屋🏮菜式,仲好多fusion菜㖭
三代目軟殼蟹沙律 🥗$138
軟殼蟹酥脆鮮甜 蔬果非常新鮮
重量級火焰原隻雞腿 $138
好多食客都叫,跟下風啦 🤣🤣
原條日本產魷魚燒 $108
超級厚肉呀 日本直送果然唔同 口感q彈😋😋