今次收工同👭黎左呢間好隱蔽既西餐廳 原來係條街既最盡頭🍴😂 主要比佢個carbonara吸引左😍 見到網上面勁多人推✅ ⚠️店鋪唔係好大,最好提早預約book位啦! 環境裝修好有格調,適合情侶約會或者同幾個朋友過黎聚會傾計😄 味道唔錯,好特別,係中西fusion口味👍·🌟自家制紹興酒藍青口 Mussel $78原來以為係普通青口,加牛油浸煮既個種🧈。點知!!原來佢用左紹興酒🍷醃製,浸落去每一啖都好香甜,青口+紹興酒原來都可以有咁既combo,一啖一啖越食越香😍 好神奇!·🤍香煎三文魚扒 King Salmon🐟 $288正常味道,魚皮煎得好脆口,沒有太特別,同平時食既差唔多。不過份量好大,件三文魚扒好大件,勁頂飽😋·🌟Carbonara Chinese Style 🍝 $238推介!✅ 卡邦尼醬好香濃!雞蛋、芝士都食得出好香濃,最神奇係發現佢係用中式臘腸!唔係平時食開個種,難怪食落去覺得好特別啦😍 每條意粉都掛滿醬汁!好味😋 份量剛剛好,唔會太多,唔洗擔心太漏!·評分🪄 (滿分5🍑)人均:~$340味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑·📍 Fla
🌟自家制紹興酒藍青口 Mussel $78

🤍香煎三文魚扒 King Salmon🐟 $288

評分🪄 (滿分5🍑)
人均:~$340
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑
📍 Flagship (灣仔)
灣仔船街35號地舖
🚇 灣仔D出口步行3分鐘