漁正居酒屋🏮滿足到食拖羅既願望🐠.黎到居酒屋最開心既事,當然係食物選擇夠晒多,可以唔同種類咩都叫啲!最好梗係叫返杯啤酒🍻不過小編呢排飲得好多,所以是晚點左杯青提子汁🍇,入面有粒粒提子果肉.前菜好好食😍係蒟蒻同蘿蔔絲,整得好入味,味增醬油好出,令人開胃!之後就有幾份小食🙂龍蝦沙律🦞🥗入面龍蝦好大粒,夠爽口,口感因為蟹籽而加強了,如果份量再大啲就好啦日式炸雞🍗新鮮即炸,金黃色夠吸引,個皮薄得黎好脆,最怕就係厚粉,而呢道並無呢個情況~雞肉都煮得好嫩👏🏻田樂豆腐🙂個名好得意,孤陋寡聞既小編唔知原來田樂係味增醬再加啲蜂蜜同味醂,就咁食個醬覺得好鹹,但係連埋個豆腐食就剛好中和左,本身唔食豆製品的我都接受左因為味增味較突出😂.黎居酒屋當然唔少得食串燒🍢骨付豬肉腸夠晒油香🐷、日本青椒仔串好的骰第一次見、雞肝串由細到大都好愛🐔、日本大蔥串好爽!.吞拿魚刺身拼盤🐠不得了啦最愛呢個,一次過食晒大拖羅、中拖羅同赤身,好少對赤身咁讚口不絕,厚身唔在講,個魚味勁濃郁‼️😚🥰中拖羅著重油份,大拖羅油份同魚香味兼備~同場加映八爪魚刺身🐙刺身真心來貨靚,八爪魚咬落去係好鮮甜,淡淡海水味咁,唔係一味煙韌!.最後來點澱粉質吧
漁正居酒屋🏮滿足到食拖羅既願望🐠

之後就有幾份小食🙂

黎居酒屋當然唔少得食串燒🍢

最後來點澱粉質吧,有沃川黑醬油拉麵🍜個湯底清清地幾好味,唔會覺得膩,叉燒唔肥㗎🐷份量不錯食完剛好了