2022-08-18 565 浏览
佐敦大街小巷嘅美食一樣唔輸旺角😤今日就去咗一間性價比高日本餐廳,同同事坐卡位要除鞋,第一次係幾有新鮮感,而且環境都乾淨企理,冇拉麵屋咁大陣味。啱坐底就有人端上熱茶,服務周到,臨尾見我哋差唔多食完又自動拎甜品過嚟,重點係唔收加一!呢啲態度Good呀!餐牌都有唔少好推介特選牛肉野茶鍋 $128牛肉好多片!厚薄均勻,幾乎全瘦冇肥,但口感味道非常不錯,一定唔會鞋,牛味同壽喜燒湯底好夾,會比麵鼓湯鹹啲啲,但好飲、容易送飯,而且菜種類都多,金菇、秋葵、蘿蔔、娃娃菜等,一個人食full set夠喉,下半晝返工即刻充滿幹勁😌鹽燒雞腿扒 $78呢個驟眼望以為肉份量唔多,但發現食晒又啱啱好喎,唔似普通煎雞扒,塊皮好似燒腩仔層皮咁脆口,簡直係熱氣嘅朋友,但唔理啦——食咗先講。雞肉雖然較扁平少肉,但夠鮮嫩,沾醬汁撈飯食一級捧。小菜又係值得一食,餣漬蘿蔔同埋紫菜類就咁食/撈飯食都係正。蜜瓜味雪米糍Perfect ending~生蠔好吸引!可惜兩小女子經已食飽🫠呢個幾有意思,茶餘飯後學吓點做人😂

餐牌都有唔少好推介

特選牛肉野茶鍋 $128

鹽燒雞腿扒 $78

蜜瓜味雪米糍
Perfect ending~

生蠔好吸引!可惜兩小女子經已食飽🫠

呢個幾有意思,茶餘飯後學吓點做人😂
2022-08-18