2020-04-11
Hot & Spicy Ramen🇯🇵❤️🍜 Yum😋💫..鬼金棒🍜 呢間拉麵店,真係每次食都冇令我失望。店內裝修以日本神怪為主題,而拉麵配搭可加可減機制,真係可以tailor-made 一碗最合適自己既拉麵啊。-辣度`麻度各自都有5個級別,辣度由:唔辣`小辣`中辣`高辣`鬼增辣;麻度都一樣呢。拉麵麵質偏粗,係我喜歡既咬口,質感煙韌豐彈性,而且吸湯力強,令每條拉麵🍜 都充滿住麻`香`辣。-ll $135+)小辣 +)小麻 +)豆芽菜加左豆芽菜,份量真係超級多‼️ 好爽口,滿滿既芽菜山呢。小麻小辣既湯底 充滿油香,叉燒🐽 一貫炆至腍滑,肉一點都不痴牙。而溫泉蛋🥚流心效果剛好💛。下次可以挑戰中麻`中辣呢。-ll $130.00+)小辣 +)小麻 走豆芽菜 +)味玉另一碗增量版叉燒🐽,叉燒更肥美 更有份量呢。肥叉燒很邪惡 但真係充滿油香,每口都很滋味。-ll $45食完拉麵🍜 店內仲有叉燒飯呢。叉燒一貫腍滑,加上叉燒濃郁醬汁既珍珠米飯更香更甜。若然想更滋味,悄悄告訴你。。拉麵剩下既湯底加飯同吃,做成半泡飯 效果更邪惡但很讚👻。汽水🥤。。都係解麻解辣既好幫手👻..一間從沒讓我失望既邪惡麻辣拉麵店
l[特制辣麻味噌拉麵]l $135
+)小辣 +)小麻 +)豆芽菜
而溫泉蛋🥚流心效果剛好💛。下次可以挑戰中麻`中辣呢。
l[增量叉燒辣麻味噌拉麵]l $130.00
+)小辣 +)小麻 走豆芽菜 +)味玉
l[叉燒飯]l $45
汽水🥤。。都係解麻解辣既好幫手👻
一間從沒讓我失望既邪惡麻辣拉麵店❤️🍜。