2020-03-23
今日同朋友行開K11 Musea 佢話想食西餐,決定帶佢試下curator尼間cafe🤪餐廳唔算大,我地平日既夜晚7點幾去到已經有好幾枱客人lu~朋友鐘意飲咖啡所以佢叫左杯flat white ☕️ 我就叫左杯熱朱古力🍫 兩杯既拉花都好靚~味道都好濃郁!招牌莎樂美腸pizza,好足料既pizza,勁大片腸!pizza係好薄既批,唔怕食到好漏好滯🥰味道都唔錯,唔會好濃味,啱啱好!大蝦意粉🍝淨係見到個色都開晒胃!仲有好香既香料味~足足五隻蝦,同蕃茄醬簡直係perfect match😋 同pizza一樣唔會好咸好濃味,感覺好似好健康哈哈~酥脆雞錘配水牛芝士醬,熱辣辣既雞錘😋雞肉唔會鞋,出面層脆皮好有口感!配水牛芝士醬都好夾!如果d醬多啲就更好喇!(開頭以為d醬係另上俾我地點🤭)今次同朋友食咗$400幾蚊,畢竟係尖沙咀商場入面既cafe~算係咁啦🤪未試過既朋友可以一試!