天外天

Above & Beyond
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸情人節前夕嚟左天外天食晚飯,係第一次嚟 首先,入到酒店 感覺好新穎 裝修也不錯然後上來28/F 天啊 這景觀。。😻可惜當時無晒window seat. 但都睇到d景嘅 如果我准時d,仲可以睇埋煙花🤦🏻‍♀️🎇第一碟菜:左上是安格斯牛肉,我這個唔食牛的挑吃鬼 都食得落😸可想而知👍🏻👍🏻 另外2樣超級好味,滿意!😽第二碟菜是片皮🐤 味道不錯 好脆口,但本人不好🐤 所以不多評價這個一般般,可能是我口味問題?蝦球: 超級正!👏🏻👏🏻👏🏻會好懷念個味道🤤甜品: 超級好飲,我這個不吃甜點的人都食晒🤗其實仲有碟抄飯沒影到,呢張相會睇到 份量略嫌太少 味道就十分好!👍🏻總括而言,成餐飯有80分!算是近期好滿意的一次!👏🏻👏🏻🌸🤗🤗😻🙌🏻❤️❤️thanks for watching
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

第一碟菜:
另外2樣超級好味,滿意!😽
這個一般般,可能是我口味問題?
蝦球: 超級正!👏🏻👏🏻👏🏻會好懷念個味道🤤

❤️❤️thanks for watching