天外天

Above & Beyond
各方面都稳定发挥的酒店粤菜,虽然同价位还有比这味道更出色的选择,但综合海景、地段、预定难度等因素,天外天算得上一家值得推荐的聚会餐厅。·菜单跟其他高级粤菜一样是厚厚一本,不过每页下方的食物过敏原在我印象中比其他餐厅都要详细。餐前小食是【琥珀核桃】,酥脆香甜到一吃就有点停不下来。可惜招牌菜片皮鸭只能按整只卖,我们两人就按照自己想吃的来点了。·【潮莲烧鹅】皮脆肉嫩、脂肪丰腴,一层薄薄的外皮油亮光洁如玻璃纸,趁热吃能感受到兜不住的皮下脂肪从齿间往四下里迸溅开来。很美,但很腻,对我来说一块就够了。·【陈皮豆豉炒虾球】调味成功引起了我的兴趣,从众多虾的小炒中选了这款。虾球很ok,个头饱满大只一口都含不住,嚼起来脆、弹、韧,不言自明的新鲜高质。·豆豉的浓郁咸香占据了主导,陈皮的风味几乎没有感受到,不过依然是有味且入味的一道。微微勾芡,薄而浓郁的酱汁服帖而均匀地裹在虾肉上,光是色泽就让食欲大开。·【黑蒜鲍鱼鸡煲】想吃点热和的,煲仔菜再适合不过了。鲍鱼和鸡肉都给了不少,但感觉品质还可以更好。醇厚的黑蒜酱慢慢煨入味,咸中回甜的滋味渗透进食材,调味还是很不错,清甜微辛的洋葱和黑蒜我都忍不住吃了好多。·【金
【潮莲烧鹅】
【陈皮豆豉炒虾球】
【黑蒜鲍鱼鸡煲】
【金银蛋上汤浸菠菜】
金银蛋是我很喜欢的蔬菜做法,几种时蔬中选了菠菜,柔嫩微脆,吸收汤汁很好。薄薄的蛋花像笼罩在表面一张乳白色的网,大颗咸蛋和皮蛋的浓厚让一道蔬菜有了几分主菜的气势。
【柚子西米香芒布甸】
像在吃固体版的杨枝甘露,布丁细腻幼滑、奶香浓郁,芒果味也很纯正,搭配的芒果肉很鲜甜,金箔有些不必。
餐厅与酒吧贯通,装潢雅致,细节中透出高级感,28楼的视野坐拥维港夜景一角。暖调但不昏暗的灯光、反射出对岸摩天大楼的镜面、和光影斑驳的壁画毫不费力营造出有点浪漫的氛围了。
2023-11-11
  • 黑蒜鲍鱼鸡煲
  • 柚子西米香芒布甸
  • 餐前小食
  • 琥珀合桃
2024-03-22 429 浏览
天外天 ⭐️ (eng version below)💕香港最靚日落🌄中菜廳!💕💕今次講飲茶,下次講晚餐🤓stay tuned💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹總共$ 650 (連茶位,加一)人均約$ 325推介4/5 💕💕💕💕————————————————————————同朋友、屋企人係靚靚餐廳飲啖茶食個包,是一件美好的事🌄🤘🏻🎆有心思既係,可按人頭份量出菜,唔怕食到滯哂~ 大力推薦菜品🍴🍴傳統豬潤燒賣 $ 58 (2件) 🍴金箔松露龍蝦餃 $ 108 (2件)🍴炒蘿蔔糕$ 68✖️✖️✖️✖️✖️極不推薦🙃☹️☹️☹️🍴鮑魚撻$ 68 (1件)🍴黃金海苔雙魚春卷 $78 (3件) 🍴鵝肝咸水角$ 68 想食唔同款式既小菜(羊柳、蒸魚)等可以簡套餐$428/per , $318/per————————————————————
天外天 ⭐️
(eng version below)
💕香港最靚日落🌄中菜廳!💕
💕今次講飲茶,下次講晚餐🤓stay tuned💕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
總共$ 650 (連茶位,加一)
人均約$ 325
推介4/5 💕💕💕💕
————————————————————————
同朋友、屋企人係靚靚餐廳飲啖茶食個包,是一件美好的事🌄🤘🏻
🎆有心思既係,可按人頭份量出菜,唔怕食到滯哂~

大力推薦菜品🍴
🍴傳統豬潤燒賣 $ 58 (2件)
🍴金箔松露龍蝦餃 $ 108 (2件)
🍴炒蘿蔔糕$ 68

✖️✖️✖️✖️✖️
極不推薦🙃☹️☹️☹️
🍴鮑魚撻$ 68 (1件)
🍴黃金海苔雙魚春卷 $78 (3件)
🍴鵝肝咸水角$ 68

————————————————————
2024-03-12
  • 燒賣
2024-01-26 1263 浏览
天外天 (Hotel Icon)天外天位於酒店頂層28/F ,望住維港景嘅真係好靚,而且佢嘅裝修同環境都好典雅,亦放置好多藝術品,似足私人會所咁靚😝 好適合過嚟慶祝,傾生意嘅話亦都好啱,因為佢哋另外亦設有包廂。作為米芝蓮推介中菜,食物嘅質素都有返保證嘅。⭐️ 酥香焗蟹蓋中至高價位中菜館先會做嘅,好正嘅一道菜。佢以新鮮嘅蟹肉為主角,焗到酥脆嘅外層好香口。呢道菜絕對係鍾意食蟹嘅人嘅首選。⭐️ 金蒜炒澳洲M9和牛粒呢度菜好豪華,結合咗優質嘅澳洲M9和牛粒同金蒜嘅濃厚獨特風味。牛肉炒得嫩滑多汁,金蒜嘅襯托下帶嚟一種濃郁嘅和牛香。⭐️ 黑松露野菌炒蝦球係一道豪華又美味嘅菜!蝦球新鮮亦炒得剛剛好,保持到彈牙嘅口感,而黑松露嘅香氣都幾出。💕⭐️ 香煎百花釀帶子⭐️ 大蔥炒龍躉球⭐️ 脆皮炸子雞⭐️ 腐皮素卷
天外天 (Hotel Icon)

⭐️ 酥香焗蟹蓋

⭐️ 金蒜炒澳洲M9和牛粒

⭐️ 黑松露野菌炒蝦球

⭐️ 香煎百花釀帶子
⭐️ 大蔥炒龍躉球
⭐️ 脆皮炸子雞
⭐️ 腐皮素卷
2024-01-24 921 浏览
行過嚟天外天,一場正宗嘅味覺慶典喺度等緊我!開始嘅就係鮮蝦錦鹵雲吞,彈牙嘅蝦仁包裹喺滑嘅雲吞皮入面,一啖係咁鮮口。燒賣方面,嚟嘅牛肝菌燒賣超級惹味,個個都爽彈得滯,入口即溶,真係令人回味無窮。腸粉又點會錯過?脆皮海皇腸粉外皮香脆,蒸得啱啱好,入面嘅海皇更加鮮味四溢。親,最正宗嘅流沙包就喺眼前!北海道牛乳奶皇流沙包簡直係人間美味。一咬落去,濃郁嘅奶皇同流心夾擊,滋味滿分!至於柚子西米香芒布甸就嚟點撇清甜尾聲,芒果幼滑,西米加爽口,一啖就爽過皮!想話畀你知,呢度嘅風景嘅確一流,食完飯仲可以望望靚景,令人食慾大增。真心推介你嚟試下,保證你食完會心花怒放🌸,一試難忘。記住哦,黎呢度食,一定要嚟趟精選點心之旅,每款嘢食都有佢獨特嘅口感同香味,畀你食得開心,食得盡興!🥢🍽️🍤

2024-01-10 1050 浏览
天外天(Above & Beyond)位於唯港薈(Hotel Icon)的28樓,靠窗座位可以欣賞到維港景色,實在太美了!❤️餐廳的裝潢時尚高級,燈光較昏暗,挺有情調,加上絕美維港夜景,來慶祝特別日子就最適合不過!🥂 整體食物質素極高,推薦以下菜式:🤎豉油王煎龍躉球魚肉新鮮嫩滑,外皮煎得很香口,配搭豉油香味很好吃呢~👏🏻🤍黑蒜鮑魚雞煲鮑魚彈牙,雞肉嫩滑,黑蒜味濃郁,很惹味呢~😋💛櫻花蝦帶子蟹肉炒飯每一口都吃到櫻花蝦、帶子及蟹肉,很足料😍口感豐富,而且炒得恰到好處,很夠鑊氣!👍🏻天外天地址: 尖沙咀科學館道17號唯港薈28樓

餐廳的裝潢時尚高級,燈光較昏暗,挺有情調,
加上絕美維港夜景,來慶祝特別日子就最適合不過!🥂

整體食物質素極高,推薦以下菜式:

🤎豉油王煎龍躉球
魚肉新鮮嫩滑,外皮煎得很香口,
配搭豉油香味很好吃呢~👏🏻
豉油王煎龍躉球

🤍黑蒜鮑魚雞煲
鮑魚彈牙,雞肉嫩滑,
黑蒜味濃郁,很惹味呢~😋
黑蒜鮑魚雞煲

💛櫻花蝦帶子蟹肉炒飯
每一口都吃到櫻花蝦、帶子及蟹肉,很足料😍
口感豐富,而且炒得恰到好處,很夠鑊氣!👍🏻
櫻花蝦帶子蟹肉炒飯

黑蒜鮑魚雞煲
櫻花蝦帶子蟹肉炒飯
黑松露茶燻蛋
2023-12-28 704 浏览
這家餐廳,簡直係心滿意足嘅樂土啊!試咗佢哋嘅脆皮海皇腸粉,外皮一啖咬落去脆卜卜,裏面嘅海鮮又鮮甜彈牙,真係夾硬嘅組合👌。至於燒賣同蝦餃啦,咬落去有汁有料,就係咁回味無窮。佢哋個生炒臘味糯米飯真係做到我繞口令,飯焦香脆,臘味又濃郁,份量夠,過足癮!叉燒就算稍嫌單薄,但佢哋嗰凍頂烏龍茶燻鴿就真係做得出色,嗰股茶香高雅得黎,鴿肉嘅口感一流。想豐富D嘅話,酥香焗蟹蓋俾你蟹肉香濃,忍唔住拿出手機嚟,狂影連連🦀。飛咗口水,唔好呃你,真.好.食。唯一嗲聲嗲氣嘅係炸子雞,皮脆得嚟少少乾,唔過加咗點鹽就即刻變身!呢度嘅蛋糕,我得閒嗰陣好想再黎試下,凍頂茉香茶朱古力蛋糕,食落去又香又滑,個味,啱晒我!即使唔係波華麗嘅食評,我都要讚佢哋,環境優雅,服務周到,食物賣相同味道都撻着,如果你想試吓正嘅港式美食,呢度絕對值得一試!🍜🍵🍰

2023-12-25 560 浏览
今日同家人慶祝生日,近𥦬環境不錯,看到附近大廈及天台游泳池,茶葉也不錯,每位茶錢$35,起碼對得起個茶錢,點心比較傳統,味道不錯,特別係艇仔粥有驚喜,很鮮甜,居然有大大粒帶子和鮮蝦。 羅白糕加肉鬆很特別,家人還食到臘腸有很香嘅酒味。可惜嘅係無什麼生日氣氛。脆合桃有啲益味,間中一、二粒。

脆合桃有啲益味,間中一、二粒。
📍天外天|尖沙咀榮獲米芝蓮推薦嘅臨海中菜廳🏙️,位於 #唯港薈 頂層 28 樓,可以欣賞住維港海景用餐真係一流,可惜窗邊位比較狹窄。······························✷ 片皮鴨(全隻)🦆|$768天外天嘅招牌菜🦆由店員席前片皮,並放喺碧綠色鴨形嘅碟上,不過擺盤有啲隨性,唔夠美觀。餅皮口感偏厚同重麵粉味,以蒸籠保溫令其保持軟身。鴨皮香脆,鴨肉肉質柔嫩,肉片偏厚身,連同餅皮、配料入口會覺得少少膩✷ 豉油皇煎龍躉球🐟|$248龍躉球外皮煎得香脆,鹹香豉油味好出。內裡保持魚肉鮮嫩,有一絲絲口感,係當日料理中嘅 MVP🏆。✷ 冰燒三層肉(輕量)|$110表皮酥脆,中間肥瘦相間。肥肉柔嫩豐盈,瘦肉多汁細緻。三種口感層次一次滿足晒✨✷ 荔芋燉蛋白|$68芋泥軟綿,配上香滑燉蛋白,味道同口感上相得益彰。
📍天外天|尖沙咀

✷ 片皮鴨(全隻)🦆|$768
餅皮口感偏厚同重麵粉味,以蒸籠保溫令其保持軟身。
片皮鴨

✷ 豉油皇煎龍躉球🐟|$248
豉油皇煎龍躉球

✷ 冰燒三層肉(輕量)|$110
冰燒三層肉(輕量)

✷ 荔芋燉蛋白|$68
芋泥軟綿,配上香滑燉蛋白,味道同口感上相得益彰。
2023-10-29
纪念日
豉油皇煎龍躉球
2023-10-30 1112 浏览
環境唔錯,分咗幾間房,每間房都唔會太多枱,所以環境都算安靜唔會感覺好嘈。燈光比較昏暗,有情調,但要影食物相嘅就要打燈。今次叫咗片皮鴨套餐,頭盤有帶子、鮑魚、燒肉,整體嚟講中規中矩。第二道菜就已經係套餐入面主菜片皮鴨,賣相一般,望落同坊間個啲都有啲唔同,外皮睇落同食落都唔香脆。同一時間,餅皮都比較厚,嗰陣一塊餅皮,一塊鴨咁樣食,基本上食唔到鴨皮嘅油香。作為片皮鴨套餐入面嘅主菜,係幾令人失望接住落嚟嘅蟹肉羹、龍躉斑件都唔錯,蟹羹嘅蟹味濃郁而且冇殼粹; 龍躉都非常鮮味。甜品前最後一道菜就係炒飯,冇咩特別驚喜,亦都冇失望,水準平平。甜品有驚喜,石榴甘露香甜可口,可以話用佢嚟收尾,都為餐廳保留返少少分數。

頭盤

金湯松露蟹肉羹
有機黑蒜古法蒸龍躉斑件
石榴甘露配美點薈萃
2023-10-23 890 浏览
我品嚐了以下的菜式,希望給予你家食店正面的評價:1. 芥末蘋果炒M6和牛:這道菜結合了芥末、蘋果和優質的M6和牛,呈現出令人驚艷的口味組合。M6和牛的嫩度和豐富的肉汁與芥末的微辣和蘋果的清新酸甜相互融合,帶來了一種獨特而美味的味道體驗。2. 黑松露惹菌炒蝦球:這道菜以黑松露為亮點,將豐富的菌菇與鮮嫩的蝦球完美結合。黑松露的獨特香氣與菌菇的鮮味相互融合,提供了一種豐富而深邃的味道。蝦球的嫩滑口感與松露的香氣相互襯托,讓每一口都充滿了奢華和美味。3. 脆皮炸子雞:這道炸子雞以其外脆內嫩的口感而聞名。外層的酥脆炸皮包裹著多汁嫩滑的雞肉,帶來了一種令人愉悅的食用體驗。炸子雞的烹調技巧使得肉質保持了柔軟和濕潤,同時外皮的酥脆質感也很出色。4. 金銀蛋浸時蔬:這道菜結合了金銀蛋和時令蔬菜,呈現出一道營養豐富且美觀的菜品。
我品嚐了以下的菜式,希望給予你家食店正面的評價:

2023-10-04 853 浏览
人到中年,對中國茶中國點心興趣濃厚左,間中就會想起要去歎下🤣。今日就揀了Hotel Icon 28樓「天外天」。這酒樓環境滿分,坐在窗邊俯瞰著維港海景,心情十分舒𣈱,我們點了傳統點心蝦餃、燒賣、灌湯餃、义燒腸、蛋撻、芋角。家人對桌上小食琥珀合桃非常欣賞,話甘香脆口,吃過不停😋。點心賣相正常,價錢中上,蝦餃大小適中,蝦餃皮不會過厚亦不會穿底👍🏻,食到荀尖和鮮蝦味道,燒賣蝦同豬肉比例剛好,爽口,腸粉皮晶瑩通透,叉燒餡味道濃淡適中,灌湯餃不是古法製的湯藏在餃內,但材料豐富及湯味濃郁,飲湯後不會覺口渴,值得一試👍🏻。服務員態度殷勤有禮,加上無敵海景,沒有限時,家人非常滿意!下次必定再光顧👣。

琥珀合桃👍🏻👍🏻👍🏻

• 瑤柱蟹肉灌湯餃
  • 琥珀合桃
  • 燒賣
  • 蝦餃
❤️誠意推薦,慶生好地方餐廳係hotel icon 28樓,一早訂位要求窗邊位,可以望到維港美景。餐牌價錢中上,最稱心的地方係份量可以叫半份,兩個人食剛剛好,服務一流,好滿意😍🫶🏻🐷桂花梨黑醋豬柳$144 (半份)味道有點似糖醋排骨,但呢個無骨,淡淡肉。剛剛炸起的感覺,好香口惹味。但略嫌肥肉都多,食食下覺得幾甜。🥣宮廷帶子酸辣湯$138味道正正常常,幾濃味,都吾錯。🥣生拆蟹肉菜苗湯$138食到蟹肉份量都多,幾鮮味。🐤🧄黑蒜鮑魚雞煲$338呢個冇得叫半份,一上枱渣渣聲好夠熱😋鮑魚有兩隻,幾新鮮彈牙。雞件都幾多,有骨,肉質吾會鞋,但黑蒜味吾太出,可以再濃味少少。🍛櫻花蝦帶子蟹肉炒飯$124(半份)超級推薦😍👏🏻半份價錢超抵食!而且份量都好多,材量好豐富,蟹肉同帶子都幾多,炒得好香好夠鑊氣,超級好食😆🍑蟠桃壽桃包$30.2(0.67份)呢個係我食過最好食的壽桃包😍外皮煙韌韌,蓮蓉餡幾棉密,吾太甜,吾會漏,好好食。㊙️原來polyu alumni 會有85折!

❤️誠意推薦,慶生好地方

🐷桂花梨黑醋豬柳$144 (半份)

🥣宮廷帶子酸辣湯$138
味道正正常常,幾濃味,都吾錯。

🥣生拆蟹肉菜苗湯$138
食到蟹肉份量都多,幾鮮味。

🐤🧄黑蒜鮑魚雞煲$338

🍛櫻花蝦帶子蟹肉炒飯$124(半份)

🍑蟠桃壽桃包$30.2(0.67份)

㊙️原來polyu alumni 會有85折!

2023-09-07
生日
2023-07-28 4040 浏览
一直想試嘅中菜館,趁住慶祝週年紀念就去左試,但好可惜早兩星期都預約唔到窗邊位置,因為可以望到海,睇住夜景黎食飯絕對加分。值得一提呢到嘅服務超級唔錯,好有禮貌同耐性解答問題。本身主要係想食片皮鴨但黎到先知最少要叫一隻,2個人真係冇辦法,而佢2人套餐有啲敏感野食而冇叫到,最後只可單點。🔥招牌叉燒 $105★★☆☆☆叉燒好失望,完全係below average,出名啲嘅茶餐廳水準都好似好過佢。一黎唔夠焦香感,蜜汁唔夠,但舊叉燒肥瘦比例係幾好,肉質都冇話好軟稔,唔值呢個價錢。🔥凍頂烏龍茶煙燻鴿 $198★★★☆☆一上枱就好大陣煙燻味,食落都幾香入味,一入口先食到滷水味,再有少少茶燻香。鴿肉幾嫩滑,不過係少肉左啲啲,但鐘意食骨嘅我覺得唔錯。因為細隻,鴿髀、鴿翼食起上黎有啲麻煩。一隻係大概2個人嘅份量。🔥桂花梨伴淮山黑醋豬柳 $278★★★★☆呢個類似咕嚕肉,炸到好酥脆,即使即到尾聲都仲保持到好酥脆,抵讚。個咕嚕肉醬汁比起一般汁更酸,帶有黑醋個種味,夠哂酸甜,餸飯一流。而豬柳肉質幾鮮嫩,有肥有瘦,唔會乾爭爭。不過食多幾舊會開始有啲膩。🔥荷葉帶子飯★★★★☆呢個飯係成餐飯最出色嘅一道菜式,個飯做到粒

🔥招牌叉燒 $105
★★☆☆☆
🔥凍頂烏龍茶煙燻鴿 $198
★★★☆☆
🔥桂花梨伴淮山黑醋豬柳 $278
🔥荷葉帶子飯
★★★★☆
呢個飯係成餐飯最出色嘅一道菜式,個飯做到粒粒分明之餘夠乾身,荷葉味道好突出。加上超足料,啖啖都係勁滿足。飯入面有蝦、帶子、肉粒呢啲配料,食落口真係一個字「鮮」。
蓮蓉包
★★★★☆
蓮蓉包個包好鬆軟,餡料唔會太甜剛剛好,蓮藕餡好香入面仲有咸蛋黃, 熱辣辣食好正。因為慶祝紀念日,叫左寫字,睇得食得!

🌟總括:服務、環境一流,食物一般正常,但招牌菜叉燒完全唔得。呢到嘅菜式都可以問下有冇得減半之類,咁樣少人都可以多叫幾款,但建議多人黎食都好啲!
纪念日
【🧅素友仔🍅揾食🌱】🇭🇰🌿素食餐單|Vegetarian Menu🌿🇭🇰位於Hotel ICON 唯港薈頂層28樓的高級中菜廳「天外天」坐擁維港景致,提供粵式美饌,亦有不少素食菜式可供選擇。💚Located on the top floor of Hotel ICON, Cantonese Restaurant - Above & Beyond, offers some of the city’s most lauded Cantonese cuisine with stunning views of the Hong Kong skyline.  Serves meat, vegetarian and vegan options available.💚【唯港薈 - 天外天│Hotel ICON - Above & Beyond】@aboveandbeyond.hotelicon🌿健怡午市套餐 │Healthy Set Lunch🌿🥢餐前小食 Snack-琥珀合桃 │Candied Walnut🌱五香素春卷、 牛肝菌素珍餃、 青瓜白玉木耳Deep-fried Vegetarian Sp
【🧅素友仔🍅揾食🌱】
🇭🇰🌿素食餐單|Vegetarian Menu🌿🇭🇰

🌿健怡午市套餐 │Healthy Set Lunch🌿

🌱五香素春卷、 牛肝菌素珍餃、 青瓜白玉木耳
Deep-fried Vegetarian Spring Roll,
Steamed Porcini Mushroom and Mushroom Dumpling, Marinated Japanese Cucumber with While Fungus
🎃白菌南瓜羹 │Braised Pumpkin Soup with White Mushroom
🥬芹香炒淮山 │Stir-fried Celery and Yam
🍅鮮茄浸菜苗 │Poached Vegetable Sprout with Tomato
🍚薑黄素菜炒飯 │Fried Rice with Turmeric and Assorted Vegetables
🥣是日精選甜品 │Dessert of the Day - 椰汁紫米露 │ Black Glutinous Rice with Coconut Milk

每位 $318
Priced at $318 per person

【天外天│Above & Beyond】@hoteliconhk
📍尖沙咀科學館道17號唯港薈28樓
📍28/F, Hotel ICON, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui

✨Follow this hashtag👇for more Veggies!
✨一齊跟👉 #素友仔搵食

#hkveggie_friends #素友仔
#香港素食menu #素食餐單 #素食菜單 #葷素共食餐廳
#香港素食 #尋找香港素食🇭🇰 #素食料理 #香港蔬食 #蔬食料理 #ベジタリアン #菜食主義 #ベジタリアン夫婦 #hongkongvegetarian #hkvegetarian #hkveggie #veggiefoodie
#尖沙咀素食  #尖沙咀美食 #素點心 #vegandimsum #琥珀合桃
#HotelICON #tsimshatsui #tsimshatsuieast #hoteliconhk #aboveandbeyond #天外天
健怡午市套餐 │Healthy Set Lunch
薑黄素菜炒飯 Fried Rice with Turmeric and Assorted Vegetables
鮮茄浸菜苗 Poached Vegetable Sprout with Tomato
白菌南瓜羹 Braised Pumpkin Soup with White Mushroom
牛肝菌素珍餃 Steamed Porcini Mushroom and Mushroom Dumpling
五香素春卷 Deep-fried Vegetarian Spring Roll
青瓜白玉木耳 Marinated Japanese Cucumber with While Fungus
芹香炒淮山 Stir-fried Celery and Yam
是日精選甜品 - 椰汁紫米露 Black Glutinous Rice with Coconut Milk
餐前小食 -琥珀合桃 Candied Walnut
2023-07-06 1479 浏览
Booked this place in advance and was not disappointed. Had a window table and what a view….service was excellent and the food was expected from a restaurant with many awards. The best thing was the free valet parking and EV charging with an added bonus of 15% off the bill for customer with EV.