2023-08-23 655 浏览
「Mr. Steak Buffet à la minute」絕對係香港環球美食自助餐嘅天花板, 佢提供大量唔同款式嘅多國菜,大人細路都好岩食! 依家逢星期日至四晚市時段四人同行,壽星者仲可以免費tim!難怪現在唔少人黎祝生日! 餐廳有大量海鮮供應,如龍蝦、長腳蟹腳、海蝦等,每款飽滿肥厚, 仲埋都到成座山咁, 真心誇張! 日式料理區個面, 除左有多款壽司之外, 仲有多款刺身供應, 其中佢嘅海紅蝦仲長過我手掌, 肉質仲好鮮甜, 忍唔住要再encore! 另外, 三文魚同帶子刺身都好正, 遠高於出面放題質素! 之後食埋即開生蠔, 外型偏細, 但都非常鮮味! 之後就黎到今日嘅重點, 就係餐廳⾸次推出嘅⽇本三⼤和⽜任食啦! , 🐄⽶沢牛、神⼾牛同松板⽜任食, 出面真係未見過ga! 師傅用鐵板即燒⽶沢牛, 油脂喺口中慢慢化開, 好好食;神⼾牛就伴埋壽喜燒汁同配料, 係另一種享受; 松板⽜由師傅即切, 油脂分佈平均, 牛味好香!餐廳仲設有甜品區同熱食區, 而且仲有酥皮湯同螺頭燉湯, 款式同選擇實在太多, 我都未能逐一食晒就已經飽啦!唯有下次再黎食! 但最最最後, 一定要食埋佢嘅新鮮出爐心太軟,

餐廳仲設有甜品區同熱食區, 而且仲有酥皮湯同螺頭燉湯, 款式同選擇實在太多, 我都未能逐一食晒就已經飽啦!唯有下次再黎食! 但最最最後, 一定要食埋佢嘅新鮮出爐心太軟, 咬一啖就流晒朱古力醬出黎! 而且可以要店員幫手喺心型碟寫字畫畫, 向你愛嘅家人/另一半表達心意!最尾我仲食埋Häagen Dazs雪糕🍨tim, 真係食左勁多野!