2021-06-09
今日生日當然要食餐勁嘅!呢間餐廳以價格親民、日本直送新鮮魚生打響名堂,當然要試下佢!火山🌋卷馬糞海膽爆到滿瀉!金箔閃閃發光!非常澎湃!好鮮甜。仲有啲爆汁魚籽,口感好豐富!日本活海膽最新鮮一定係由個殼自己挖啲肉。色澤偏黃,都有手心咁大!應該係當造期,所以特別清甜日本蘋果沙律師傅刀功勁,將蘋果切到一絲絲~日本蘋果格外香甜,而且份量十足,疊到成個塔咁高!銀鱈魚刺身肥美豐腴,帶有魚油香,不用點醬油更能保留原汁原味!吞拿魚牛油果手卷、三文魚親子手卷兩款都係人氣手卷,集合最受歡迎的配料。手卷係打橫放,冇包實,所以啲料會放得多啲,多過其實餐廳,好足料,口感好豐富!雞尾尖除左壽司,我都叫左款串燒試下!竟然有雞pat pat食🤣脂肪含量好多,好特別嘅口感😚辣酒煮廣島蠔湯底食食下都辣,蠔有5,6隻, 每隻都好肥美、飽滿!想刺激一下味蕾就要try try!見到有一層係比貴賓,如果生日想搞派對,應該都可以book個層同班朋友慶祝一下🥰
火山🌋卷
日本活海膽
日本蘋果沙律
銀鱈魚刺身
肥美豐腴,帶有魚油香,不用點醬油更能保留原汁原味!
吞拿魚牛油果手卷、三文魚親子手卷
雞尾尖
除左壽司,我都叫左款串燒試下!
竟然有雞pat pat食🤣脂肪含量好多,好特別嘅口感😚
辣酒煮廣島蠔