2018-05-07 189 浏览
今日我嘅表妹放大假悶悶地話搞啊Family gathering等屋企人聯誼下😛咁岩大家都俾面出席,佢話帶我地去一間好Morden嘅餐廳餐廳不但有菜式新穎,而且仲有雞尾酒飲添!佢話嗰度招呼非常貼身,而且有個靚仔侍應serve添!😬Lab Eat restaurant and bar🍸🍸.餐廳裝修時尚,而且樓底非常高!感覺非常放鬆!浪漫🌹情調!高雅環境!Bloody Squash $78🥃🍊🈶Vodka 丶brandy丶雪碧、同埋自製血橙mix嘅雞尾酒🍸!呢個係靚仔侍應介紹我試吓呢個新推出嘅雞尾酒🍸!👍👍Black truffle escargot 🐌 $148外型非常精緻,有別於其他餐廳焗製蝸牛🐌,佢有非常豐滿嘅黑松露焗製而成,原來加埋黑松露嘅味道係非常夾,有別於其他餐廳用好多牛油嘅薯蓉⋯⋯加埋麵包🍞一齊食,另一番風味😋Lamb Rack$330羊架外層有點焦脆!內裏呈現粉紅色,肉質非常柔軟,一啲都冇膻味!😏連我表妹一向都唔食羊😬都忍唔住切1片,讚口不絕!仲有紫薯蓉伴碟👍備有薄荷醬和芥辣😋⋯⋯
餐廳不但有菜式

Lab Eat restaurant and bar🍸🍸.

Bloody Squash $78🥃🍊

Black truffle escargot 🐌 $148

Lamb Rack$330
片,讚口不絕!仲有紫薯蓉伴碟👍備有薄荷醬和芥辣😋⋯⋯