2023-11-22 144 浏览
是日慶祝週年紀念,特意黎到波希米亞風Cafe打卡留念。我哋叫了一個二人餐$688加一個甜品,十分滿足。由於有打電話訂座,所以不用等位。一入到去就俾餐廳環境驚艷到,非常適合打卡,座位闊落。💜蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕 $72 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)味道唔算好甜,配埋雲呢拿雪糕好夾。慶祝紀念,餐廳仲可以幫你寫埋字,服務一流。💜二人餐-蒜香牛油蟶子拼蒜香包(⭐️⭐️⭐️⭐️/5)蒜蓉包脆口,蟶子味道ok,但兩樣嘢加埋就好似唔係好夾。💜二人餐-香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑松露燒汁 (⭐️⭐️⭐️/5)牛扒比較多筋,較難切,都比較難咬,但擺盤非常之吸引,加返啲分。💜二人餐-香煎法式鵝肝黑松露忌廉意大利飯(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)大推,鵝肝都大塊,黑松露味好出,意大利飯軟硬適中。色香味俱全。🍴整體評價:✅非常適合打卡,有好多打卡位✅主菜擺盤吸引✅服務態度好✅適合情侶👫閨蜜👯少量朋友🧑‍🤝‍🧑聚會❌牛扒比較多筋💰人均大約$350
是日慶祝週年紀念,特意黎到波希米亞風Cafe打卡留念。

💜蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪
糕 $72 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)

💜二人餐-蒜香牛油蟶子拼蒜香包(⭐️⭐️⭐️⭐️/5)
蒜蓉包脆口,蟶子味道ok,但兩樣嘢加埋就好似唔係好夾。

🍴整體評價:
✅非常適合打卡,有好多打卡位
✅主菜擺盤吸引
✅服務態度好