📍 Boholic (長沙灣)餐廳走波希米亞風🍁好有渡假既感覺😎週圍都係打卡位📸仲可以帶寵物坐門口位置🐶野食質素好😋坐得又舒服🪑同朋友打卡Chill住咁食一流💕✨香煎北海道刺身帶子香草醬意大利麵 🌿$148 帶子新鮮大粒厚肉😋仲要係有3粒😍好滿足🤭香草醬🌿清香👍🏻意大利面硬度適中🍝✨ 磯煮鮑魚龍蝦湯燴意大利飯🦞 $138磯煮鮑魚有兩粒✌🏻都幾大粒😎肉質鮮嫩彈牙😋咬落有濃郁既湯汁😁 燴意大利飯口感帶點煙韌👍🏻 成個飯都有龍蝦湯味🦞✨ Strawberry Green Apple Soda🍹飲品上面有幾片青蘋果🍏飲落有淡淡的青蘋果味😋士多啤梨味都好香🍓 飲品入面仲有啲士多啤梨肉😍估唔到有幾夾幾清香😋✨ Chamomile Pear Mint Tea🍸淡淡甘菊味好清香👍🏻配雪梨加點清甜✨薄荷更清新🌿幾fresh既一杯飲品又唔會太甜📍 Boholic (長沙灣)長沙灣福華街561號君凱豪庭地舖及1樓
📍 Boholic (長沙灣)

✨香煎北海道刺身帶子香草醬意大利麵 🌿$148

✨ 磯煮鮑魚龍蝦湯燴意大利飯🦞 $138

✨ Chamomile Pear Mint Tea🍸

📍 Boholic (長沙灣)
長沙灣福華街561號君凱豪庭地舖及1樓