2023-08-23 26 浏览
波希米亞風,裝修用白色同埋木系為主。有好多乾花做裝飾,仲有個千秋,好多位可以打卡。環境好靚,可以嚟拍拖,影相。$628 Dinner set for 2🥗蜜桃.巴馬火腿.水牛芝士沙律伴白桃油醋甘筍忌廉湯🌮手拆蟹肉蟹膏撻🍛香煎法式鵝肝牛肝菌意大利飯🥩香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑松露燒汁+$20成個二人餐都好多嘢食,好豐富。沙律配水蜜桃好fresh,白桃油醋汁好開胃,仲有水牛芝士,好少見。小食手拆蟹肉蟹膏撻都有驚喜,撻皮係係牛油皮,鬆化,唔會淋曬。甘筍忌廉湯,唔會太重甘筍味,我平時唔食甘筍嘅人都可以飲到。揀咗一個鵝肝飯,大大塊鵝肝,煎得啱啱好,成個飯都好多汁,配搭咗好多菌類。牛扒超級大塊,差啲食唔晒。叫咗五成熟,冇Overcooked。指薯蓉甜甜哋,比起普通嘅薯蓉特別。所有餐點賣相都好精緻,成間店舖都好適合打卡。

$628 Dinner set for 2

🍛香煎法式鵝肝牛肝菌意大利飯
香煎法式鵝肝牛肝菌意大利飯

🥩香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑松露燒汁+$20
🥩香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑松露燒汁

成個二人餐都好多嘢食,好豐富。

所有餐點賣相都好精緻,成間店舖都好適合打卡。
庆祝纪念
纪念日