呢間餐廳一直係我嘅to eat list到,咁啱朋友生日飯就嚟咗呢間慶生啦 ♪ 餐廳只提供一個set dinner,以牛排作為主菜 ( ´ ▽ ` )ノ -Set dinner $318/位前菜係香脆合桃有機沙律🥗,沙律醬酸酸甜甜好開胃,蔬菜亦新鮮爽甜餐包都夠熱同香軟,加埋牛油好好食😋牛扒我地叫咗5成熟,餐廳已經幫我地切好咗一塊塊,而且為咗保持溫度會放蠟燭係碟下面保溫,好細心呀 ♡薯條係牛油炸,可以無限refill牛扒入口都算嫩滑多汁,外表亦煎得香脆,入口係好香濃嘅牛味,一啲都唔會騷但食到某幾塊邊位有根,完全咬唔爛,非常韌身😅 而且油脂感好重,愈食愈漏🥴幼身薯條炸得較乾,食落香脆可口,雖然係無限任添,但因為太油膩,所以都係添咗一次就算(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)ฺ 餐廳用膳時間90分鐘,員工係外國人,要用英文落單 🧏🏻‍♀️-👾味道:5.5/10🔙回頭率:5/10(10分最高)
Set dinner $318/位
餐包都夠熱同香軟,加埋牛油好好食😋

薯條係牛油炸,可以無限refill

👾味道:5.5/10
🔙回頭率:5/10