🍴晚市自助餐 星期六、日、公眾假期 $499呢個自助餐超級豐富呀,有黃牛,龍蝦長腳蟹生蠔,鵝肝多士,燉湯!冷盤都是勻晒,有龍蝦,長腳蟹,青口,蜆,生蠔,全部味道都唔錯,特別推薦龍蝦有膏得嚟啲肉都係爽,唔會好鹹好嚡口!刺身方面有三文魚帶子,就正正常常!和牛赤燒壽司都好好食,入口即化,及得最高級日本料理!熟食方面有煎和牛,和牛燒,羊架,和牛漢堡扒,煎鵝肝,燉湯,同埋啲魚,和牛真係入口軟腍,油脂豐富,好好食不過食到兩舊酒好飽,煎同埋燒嘅分別就係多咗蒜香味,羊架都好嫩滑,和牛漢堡扒芝士好香,食落去牛尾都有嘅,唔會太!蒸魚肉都OK鵝肝都係入口即溶!燉湯真係好好飲啊,見到就要拎,因為好快冇晒!甜品方面有Movenpick任食,味道分別有意式奶凍,楓糖合桃,青檸雪葩,椰子同香蕉!豆腐花OK,芝士蛋糕都正常,其他就冇咩特別!仲有手寫嘅心太軟,不過我就就咁拎咗心太軟冇寫字,朱古力味濃郁唔會太甜,都做到流心嘅效果。推薦指數: 7.5/10海鮮肉類熟食都好唔錯,甜品有Movenpick任食,蛋糕就還好,都算抵食嘅食百零蚊又有生蠔又有龍蝦任食,食得過,有性價比!
🍴晚市自助餐 星期六、日、公眾假期 $499

刺身方面有三文魚帶子,就正正常常!

和牛赤燒壽司都好好食,入口即化,及得最高級日本料理!

推薦指數: 7.5/10