2022-06-09 122 浏览
呢间都系朋友带我去,试完之后一试难忘觉得好好食。我哋叫咗一个set同埋一个汉堡包。朋友叫咗个鱼柳汉堡,味道相当之唔错,个沙律酱汁同鱼柳好夹,个鱼柳又唔会淡茂茂冇味,而且都几大块。我好欣赏佢个包都整得好好食,个包有一定嘅厚度,又唔会太干,好有面包香,一啖真系食唔晒。我拣咗个牛肉汉堡,本身以为入面有芝士,点知原来佢冇。不过就算系咁都好好食,好crispy,第一次食到咁样嘅牛肉汉堡,我觉得佢平时食到嘅更加好食,大家都不妨叫黎试吓。成个set仲有一杯饮品同埋薯条,不过我哋加钱upgrade咗做番薯条。其实我觉得几好,估唔到佢哋有啤酒提供。个番薯条唔好睇佢好似好幼咁,估唔到佢入面有薯蓉,我钟意就咁食,因为可以食到佢原味。食完之后真系觉得呢间值得推荐,所有嘢都好好食。
呢间都系朋友带我去,试完之后一试难忘觉得好好食。

我哋叫咗一个set同埋一个汉堡包。

食完之后真系觉得呢间值得推荐,所有嘢都好好食。