cafe TOO

(非会员)
11/1生日, 去左食香港shangrila, 本來想去金鐘萬豪(先前覺得非常好食), 不過又想試下新野, 所以去左呢間"cheap" 野..我唔係比200元食, 加一要比成400 蚊的buffet, 竟然1樣貴野都冇得食..冇龍蝦,長腳蟹,翡翠螺,青口, 海鮮1. 海鮮方面, 只有一種蝦, 一種蟹(仲係細隻果d), 蠔(細到你唔信, 但又唔係好好食)..無其他野..2. 日本魚生(三文魚/吞拿魚/魷魚/八爪魚)基本野, 刺身okay 都算新鮮3. 港式食品: 點心, 燒味平價野食4. 有個細細檔的, 只係供應泰式湯, 同河分5. 有個印度區: 印度餅6. 甜品唔係好多, 一般質數如果, 要我評分,呢間野比人地$150的lunch buffet都唔值...無樣野係強評語係: 搶錢, 搵笨.. 食完1肚火..., 食左1個鐘頭走人, 仲要向經理投訴質數差..因為太過一肚火. 所以, 食緊時, 我打電話比果個話ok 好食的親戚, 問佢覺得有乜好食???我會suggest大家去金鐘萬豪, 真係值400元的食物, 仲比shangrila平d架..
3. 港式食品: 點心, 燒味平價野食
4. 有個細細檔的, 只係供應泰式湯, 同河分