2013-03-30 13 浏览
已經去過四次, 四次都係專登去嘅餐廳內氣氛好好, 師博間整麵時嘅互相鼓勵, 香港已經好難搵.客戶服務都好好, 去積極, 令人好人精神. 會俾埋袋勾你勾住啲袋, 女仕們去食麵時, 甚至會俾埋橡筋佢地紮埋頭髮.食品方面, 人朋友話麵條質素只係一般, 不過我就食唔出 ; 反而我好欣賞嘅係, 佢啲湯唔係只得個鹹字. 相對而言 ... 豚王已經無左佢地嘅工作士氣, 而且我已經食得好鹹, 一包公仔麵落兩包味精, 但豚王啲湯鹹到我斬飲唔落.呢間就無呢個問題.一風堂都無得比, 相對呢間, 一風堂根本係大家樂 !武骨亦都唔受呢間, 上次去武骨, 第一次去, 啲湯凍嘅 !所以我最鍾意呢間~不過有啲嘢仲需要改善.小問題係裝修問題, 無乜日本feel,大問題係座位實用性問題, 只有高櫈, 老人家難以上落之餘, 小朋友亦只能站立.有唔少人都一丁友走去感受佢地嘅工作熱誠同士氣, 工作熱誠同士氣係佢地最大賣點希望呢間珍惜佢地嘅工作士氣及熱誠, 請珍惜
已經去過四次, 四次都係專登去嘅

相對而言 ...
一風堂都無得比, 相對呢間, 一風堂根本係大家樂 !
武骨亦都唔受呢間, 上次去武骨, 第一次去, 啲湯凍嘅 !

所以我最鍾意呢間~

不過有啲嘢仲需要改善.
小問題係裝修問題, 無乜日本feel,

希望呢間珍惜佢地嘅工作士氣及熱誠, 請珍惜