2019-09-30
早排見到網上推薦 而近排又特別好素食 就去依度試試依間以日式賣相做賣點既素食店原來依間素食店是需要訂座的 不知要訂位的我只能乖乖等到咁上下時間先 其實間店賣相幾日式同舒服 門口有椅子 唔怕要企係度等 可能我去得比較夜 其實附近啲店鋪都關左 所以都幾靜今次安排左個吧台位置 其實幾舒服 網上見到主打推薦係日式定食 就試試 飲品我簡左熱既玄米茶 超香好好飲等左大概5分鐘左右 食物好快就送上 望落去好大份呢 有烏冬 麵豉湯 仲有啲餐前小食 如酸酸地幾開胃既蕃茄 茄子等 味道我認為拍得住真既日式店鋪 話明食素 當然成份都係素 冇肉的 除左前菜 仲會有甜紫薯 甜品 等等 味道真心好食 $108黎講其實咁大份量 仲要係出名貴既素食黎講 真係抵食 我都差啲食唔落🤣員工方面 超有禮貌 手腳都好快手 值得加許
日式定食
員工方面 超有禮貌 手腳都好快手 值得加許