呢間外表好似酒吧嘅漢堡包店原來食物大有來頭! 店主堅持保持良好品質,投資巨額向米芝蓮大廚購買食譜,用普通嘅價錢就食到高質嘅漢堡包( ´ ▽ ` )雖然鋪位唔大,但係成間舖頭嘅感覺都好warm, 牆上面更加鋪滿客人享受美食嘅照片~好有美國嘅感覺!所有客人都好似坐係吧枱上面咁樣,而且仲播住球賽,真係好可惜依家夜晚唔可以營業! 唔係嘅話睇波一定好有氣氛~不過食物完全唔打卡Friendly (*'ω'*)(可能迷你漢堡好難整得靚)打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸/5Price💰Burger Afternoon tea set —— $69極度推介大家2:30去食佢嘅下午茶! 一般普通正常size嘅burger大約$100 一個,竟然三個迷你漢堡包只需要69!佢哋分別係經典芝士牛肉漢堡包,Buffalo 雞肉漢堡包 同 燒烤醬雞肉漢堡包,三款唔同口味一次過可以試晒! 個人覺得最好食都係牛肉味! 不過另外兩個漢堡包都好有特色,差啲就想單叫一份 buffalo wings ( ・∇・)Truffle fired fries —— +$21薯條就冇漢堡包咁突出~不過黑松露完全冇慳到,識落都

打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸/5

Price💰

Truffle fired fries —— +$21

薯條就冇漢堡包咁突出~
不過黑松露完全冇慳到,識落都有黑松露味
整體來講都值得叫嘅~

推薦值💡:⚜️⚜️⚜️/5
個人覺得特別推薦女生去食,tea set 份量真係剛剛好~ 朋友仲話覺得好食過five guys ,因為呢度味道差唔多但係完全冇嗰種好油嘅感覺~ 推介比鍾意漢堡包嘅你!
2021-01-15