2022-04-09
好耐冇去韓國,真係唯有係香港尋找旅行嘅感覺😗呢間李家真係由韓流流行開始已經存在,到而家已經開咗好多間分店☺️水準同質素都同韓國嘅餐廳差唔多👍🏻👍🏻前菜仲有腌蘿蔔同沙津🤩無限re-fill😍🥢自選半半炸雞 🍗 一次過可以滿足試2個口味,佢呢到仲可以簡無骨炸雞🥰超方便,唔會食到好麻煩👍🏻👍🏻🌟蜂蜜蒜蓉炸雞 (無骨)$113炸雞上面鋪滿幼細啲蒜蓉,顏色炸到呈現黃金色,外皮炸到十分鬆軟😍雞肉仲肉質嫩滑🤤🤤蜂蜜甜度適中👍🏻🌟甜辣炸雞(無骨)$98好有韓國風味嘅甜辣味🤩每一件都有充足嘅醬汁🥺多醬之餘都唔會浸到隻雞淋哂👍🏻仲係外脆內嫩☺️超級juicy惹味😛🥢芝士雞蛋卷 $128 🍳 蛋卷賣相超吸引🤩一刀切開已經見到好多芝士流出哂🥳超級邪惡呀😍😍每舊都可以做到拉絲效果😜好滿足我呢個芝士控😙🍹Non-alcoholic beerita $78🍸Rainbow Soda-Curacao Blue $38
🥢自選半半炸雞 🍗
🌟蜂蜜蒜蓉炸雞 (無骨)$113