有冇人明每次睇韓國綜藝,總係會俾佢哋嘅炸雞、炸醬麵、炒年糕吸引,未飛得唯有去韓國餐廳食住頂下癮先✨記得大學個陣食過一次李家,佢哋嘅 #韓式炸雞 真係堅高質,唔講唔知原來佢哋係香港第一間韓式炸雞店🇰🇷仲要係韓國人親自主理,店員全部都係韓國人,今次再食發現水準依舊,味道同份量一樣咁正宗,完全有返咗韓國嘅感覺~🍗半半炸雞嗌咗甜辣同蜂蜜大蒜2款,一次過滿足2個願望,外皮好薄好脆,雞肉超嫩,甜辣味真係夠晒韓風,辣度適中帶甜,強烈推薦揀無骨款!芝士辣海鮮炒年糕終極邪惡拉絲🧀 年糕煙韌得嚟又入味,仲有唔少海鮮配料同麵,辣度適中好開胃泡菜煎餅即叫即煎,餅嘅邊位好香脆,泡菜份量足,酸酸辣辣好惹味,點埋特製醬汁,味道即刻提升~🍹西柚梳打食咁多濃味嘢,就嗌咗杯西柚梳打解膩,味道清新酸甜,唔會過甜~

🍗半半炸雞

芝士辣海鮮炒年糕