2018-10-23 26 浏览
不嬲喜歡吃印度食物的我,常常都會去唔同嘅印度餐廳食,但往往有好多印度餐廳都坐得唔係好舒服,難得我另外一位朋友介紹咗一間印度餐廳俾我當然就去試試啦。去到冇諗過有咁多印度人已經喺度食緊飯,仲諗住以為九點幾會比較少人去到,今次帶咗幾款嘢食,好多都十分之好味,而且坐得真係幾舒服,價錢亦都合理。應該下次會再同其他朋友聚會來吃。今次就叫咗一個特色奶酪串燒,來到三粒紅和綠都幾吸引,本人就喜歡吃紅色,入面的乳酷口感有點似硬豆腐再硬少少,味道淡而香,講真都幾飽肚,我地都用了不少醬汁試食。烤餅二片十分大片而且口感一流,配上之後來的家鄉素菜更加好味道,家鄉素食味吾太辣但好香香料香,入面有不少蔬菜好入味。每人一件講真份量都不少,仲吃不到甜品了,唯有下次再和朋友來試試。