2022-12-20 382 浏览
打边炉,牛肉系第一选择!用靓牛肉打边炉,呢间’牛大人‘的确可以满足到我哋平民百姓!😍好彩今日有定位,准时6:15到场!餐厅门外人头涌涌,餐厅入边热气腾腾!入座后开始计时,120分钟放题!我哋4人拣咗最贵的: 澳洲极上和牛套餐 @328/ 位餐厅需要手机扫码点餐,之前要先拣定汤底,我哋拣咗 白玉酸菜锅👇🏿👇🏿(锅入边啲肉丸系自取料,原汤底冇㗎)先点汤底,再得到以下点餐用嘅微信二维码👇🏿👇🏿 要赞一下呢度啲调料供给,全部免费任攞,豉油及各种生鲜酱料,仲包括我打边炉啲至爱:芫茜🌿饮品任攞,种类繁多,不下10几款!因为人多挤逼又赶时间,此亮点都冇拍照📷牛大人来了………挂住食,没来得及影相,第一轮上台的牛肉已经被我哋一扫而光,直到第二轮,先醒起拍翻d相!大家一致认为呢度啲牛肉品种多,但店家标签啲M5和牛似乎唔系最讨好,我哋特别推荐以上第三牛图嘅牛肩卷,其肉质好软熟,薄身易化,口感特别轻松👍除咗各种大份牛肉,我哋不停歇啲order咗其他食材:鲜虾,脆鱼腩,羊肉,鸭血,豆腐,蛋饺,牛肚,馄饨,韭菜饺,海带,炸鱼皮,台湾香肠,蕃薯,盐酥鸡/猪,爆汁牛肉丸👍……几乎每一种都有fans。由于客人多,收银忙

先点汤底,再得到以下点餐用嘅微信二维码👇🏿👇🏿

饮品任攞,种类繁多,不下10几款!
因为人多挤逼又赶时间,此亮点都冇拍照📷

牛大人来了…

……

由于客人多,收银忙碌,我哋食咗1个钟松啲,殷勤啲靓仔哥哥就提前送来了帐单👇🏿👇🏿

免费的甜品系品牌雪糕, 我哋都拣咗朱古力味👇🏿👇🏿,but,本人口感啲雪糕似乎过度冰冻,似嚼木渣,毫无味道,quality麻麻,我只食咗两啖,放弃😝

最后总结:在牛大人家可以任性食牛!
腌尖啲挑剔一下:座位好逼~时间好赶~😝

2022-12-19