KABOOM

2023-08-10 81 浏览
今日就同朋友去左Kaboom食飯餐廳環境好Chill, 仲望到維港viewKABOOM Sharing Platter入面有多款燒烤串燒, 包括雞翼, 沙嗲雞肉串, 雞尾酒鮮蝦, 網狀炸春卷, 炸薯條, 仲配埋多款醬汁, 岩唒三五知已一齊shareCrab Bao bao 口感軟綿嘅刈包入面包住原隻軟殼蟹, 炸得幾香脆Tom Yum Gong Risotto with seafood Galore醬汁平均分怖係飯粒上, 有啲冬陰功嘅酸辣味, 但又好creamy, 面頭既海鮮幾新鮮, 帶子煎香左兩邊,仍然保留到鮮甜既肉質😋Stone-grilled Grass-fed USDA Prime Ribeye Steak(medium) 外層煎到好香,一切開仲係粉紅色, 仍然保留到肉汁, 肉質好軟熟I Need To Keep Fit!成件事感覺好清新, 飲到最低仲有啲抹茶香味Wohoo, What A Day!芒果泥溝埋tequila, 味道酸酸甜甜, 好有熱帶風情🤣
今日就同朋友去左Kaboom食飯
餐廳環境好Chill, 仲望到維港view

KABOOM Sharing Platter

Crab Bao bao
口感軟綿嘅刈包入面包住原隻軟殼蟹, 炸得幾香脆

I Need To Keep Fit!
成件事感覺好清新, 飲到最低仲有啲抹茶香味

Wohoo, What A Day!
芒果泥溝埋tequila, 味道酸酸甜甜, 好有熱帶風情🤣