招聘中
$16,000-$22,000
月薪 (面议)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
火土烧肉Hearth Yakiniku by ATUM 是ATUM Group的第六间全新概念露营主题烧肉餐厅未试过camping 嘅我终于有机会喺繁忙嘅时间下边感受一下露营气氛~成餐饭都好满足,不过时间上未享受得太尽兴,因为太多人排队,员工会提醒你交枱🤣❥热带风情海鲜鸡尾酒杯酸酸甜甜嘅海鲜杯,将你嘅胃口打开★★★★★❥焼肉烟花蛋糕呢个系全牛~唔食牛嘅朋友仔要留意一下,可以拣返烧肉拼盘,仪式咁重嘅我,表示非常之喜欢,因为有烟花睇🤣❥伊比利亚猪肋条(烧肉汁)食落好香爽爽的★★★★★❥塩葱牛舌包❥特色果汁气酒精饮品 白桃&蜜瓜味中意甜饮嘅就要试下啦👍🏻❥月见酱烧饭团★★★★★★★★★★x100呢个极度推介 食完想追加外边嘅饭烧到脆卜卜 加埋个蛋浆 口感一流之余,个味道系劲丰富 🫰🏻必食推介❥雪山冰 菠萝味饭后甜品 令成餐饭画上一个完美嘅句号【火土烧肉】位置:火土烧肉 (尖沙咀)尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆3楼314号舖@vibemkthk @hearth.yakiniku_atum #露营 #camping #日式烧肉 #烧饭团 #烧肉餐厅 #李诺陶 #lottovi #香港美食

❥热带风情海鲜鸡尾酒杯
酸酸甜甜嘅海鲜杯,将你嘅胃口打开
★★★★★

❥焼肉烟花蛋糕

❥伊比利亚猪肋条(烧肉汁)
食落好香爽爽的

呢个极度推介 食完想追加

❥雪山冰 菠萝味
饭后甜品 令成餐饭画上一个完美嘅句号

【火土烧肉】
位置:火土烧肉 (尖沙咀)
尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆3楼314号舖

#露营 #camping #日式烧肉 #烧饭团 #烧肉餐厅 #李诺陶 #lottovi #香港美食分享
月见酱烧饭团
2023-09-15