2020-06-23
好耐之前已經睇過呢間餐廳嘅介紹,不過Book 左幾次都因為臨時有事而Cancel,幸好終於約齊朋友一試!餐廳係金巴利街尾,旺中帶靜,門口高掛一個Logo 燈箱,好容易搵!入去點左2杯Soda,分別係柚子同士多啤梨,不過覺得淡口啲,反而之後點嘅Fruit Tea更加好,又因為之後要開工,所以無點到Cocktail。前菜點左海膽多士,好多海膽,非常鮮美,配上脆脆多士,好正,點讚。另外點左蟹肉牛油果沙律同埋一打生蠔,沙律都ok,法國生蠔少見嘅好大隻,肥美鮮味,大家吃得津津有味!主菜係肉眼扒同黑松露意大利飯,兩樣都係我嘅至愛,牛扒肉質好,火喉亦恰到好處!意大利飯好香,不過份量太少,可能係我哋大食卦!最後點左心太軟做甜品,加埋寫字慶祝生日,員工話寫2個人名要點2份甜品,不過最後我哋只要了一份,唔明白點解只可寫一個名,或者餐廳應該送多一份,咁就大家都Happy 啦!