2021-04-18 590 浏览
☕️望住石墙树叹咖啡☕️推介指数 ❤️❤️❤️❤️❤️约咗朋友响坚尼地城但未够钟,咁不如睇吓过百年历史嘅石樯树,而且亦系香港古树之列!几棵古树融入坚尼地城的旧楼之中,冇一点违和感,可以话系当区嘅象征嘅感觉,真系好靓。响对面有一间蓝白文青装修嘅cafe,入口侧面仲有个打卡位。见仲有少少时间就决定入去坐吓,不过只有饮一杯咖啡时间。💕Cappuccino ✨响选择困难症发作又无咩时间之下就点咗杯Cappuccino,因为见到一杯靓嘅拉花,心情都会好啲❣️✨泡沫挺身细致,饮落咖啡同奶互相配合得岩岩好而且顺滑!店员服务反应快捷又friendly,店内气氛良好,距离地铁站约5分钟路程都好方便!总结:-食物 ❤️❤️❤️❤️❤️环境 ❤️❤️❤️❤️❤️服务 ❤️❤️❤️❤️❤️.··餐厅:Infiniti C (西环)地址:西环坚尼地城科士街40号浚峰地下6号舖
☕️望住石墙树叹咖啡☕️
推介指数 ❤️❤️❤️❤️❤️

💕Cappuccino
✨泡沫挺身细致,饮落咖啡同奶互相配合得岩岩好而且顺滑!

总结:-
食物 ❤️❤️❤️❤️❤️
环境 ❤️❤️❤️❤️❤️
服务 ❤️❤️❤️❤️❤️
餐厅:Infiniti C (西环)
地址:西环坚尼地城科士街40号浚峰地下6号舖