2021-09-14 1133 浏览
今晚經過去食飯,坐低睇完餐牌都唔知食咩,甘就上網睇下有咩好食,點知睇食評見到d post話服務態度同果13%額外收費,心諗算啦,13%如果服務ok都算俾啦點知一開波因為我地無人食花生果d叫佢唔使囉黎,點知個侍應飛左兩碟落枱,你地食唔食都要收嫁啦$12一碟,我太太同母親都話算啦放低左都食小小啦,點知兩個人各食一粒即刻吐返出黎(億)既,跟住都放埋一邊叫左幾個餸同一個湯,個胡椒花膠雞湯(淡到好似飲水),個四季豆煎旦諗住叫俾2歲幾個女食,點知俾左小小佢食即刻吐左出黎,甘我地試左小小正常野個味有小小唔知點形容,好似臭青味甘豉椒炒蜆開頭一兩隻無事,點知食到中段個個人都食到有沙最正常係個菠蘿咕嚕肉冇乜特別嚟咗第一個既時候叫咗個楊州炒飯,呢個炒飯足足30分鐘左右,喺我哋食完準備買單嘅時候先黎,中途問過兩次可唔可以快啲(已經過左20分鐘)總結呢間野嘅服務態度奇差,原本俾個13%服務費食完飯後覺得3%個不值

豉椒炒蜆開頭一兩隻無事,點知食到中段個個人都食到有沙

最正常係個菠蘿咕嚕肉冇乜特別

2021-09-14