2021-10-16 1733 浏览
这是我第一次写评论,我都睇过其他人的意见,我先写,因为都发现有其他食客觉得职员的服务不太好,咁证明都唔系我一个嘅意见系咁。门口的职员态度系好嘅,我同老公入店内后,有人问我哋饮咩茶,之后连茶及menu 拎咗嚟,我哋拣咗,举手叫人落单,等左一两分钟后,门口的职员见到问我哋咩事,我哋讲想落单,佢就用walkie帮我哋叫其他人,我见到个男经理应咗机,但佢系到执野咁我哋都等一阵。到佢执完枱,又走开咗;而我哋都举手揾其他职员,但无一个见到咁;有个见到嘅,又可能系传菜唔落单。但我哋食饭时间虽然系夜晚7点几,但都有几张枱系无人坐。而又有个男职员系我哋入座后都系眼望望好似望住整汤俾一两枱人,但对眼系好唔专心周围望,搞左好耐都未「笔」完汤。过咗几分钟,都系无人理。我哋又举手,个男经理终于见到,但态度颇串,双手举起手上揸住嘅汤及用具,又耸耸肩,表示唔得闲理。我哋准备拎袋打算起身走,佢终于行过黎讲好唔得闲。落单后,我哋洗碗嘅热水当然无人有时间处理,我自己拎住两个碗行去厨房倒水,途中个女经理见到竟然不闻不问。入到厨房倒埋水都无人理我,如入无人之境。我哋系明白佢地好忙(当然我见个男职员同女经理系扮忙,似将个波左脚

我哋系明白佢地好忙(当然我见个男职员同女经理系扮忙,似将个波左脚踢俾右脚咁,啲嘢搞黎搞去都搞唔完),我哋唔系要你即时放低手上嘅嘢招呼我哋,只系俾少少回应,觉得我哋存在就得。
2021-10-16
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段