真係唔會有下次了!有兩樣野想差評:1)服務, 2)食物由最差既類別開始講起1)服務平時極少會專登食完走上黎打食評 但呢間的確令我地成班朋友有唔好既體驗今次係慶祝朋友生日 但半餐飯都係咁俾人催我地快啲食完 想我地走咁(睇返間餐廳門口 同埋openrice都係寫10pm閂門 但打去問staff佢答我9:30pm閂)- 入到門口 地面個層啲staff淨係望住我 唔出聲 唔會帶位或者welcome我地 由我地自己盲中中搵(因為間餐廳有兩層 而上到上層有分左右兩邊 同埋啲轉角位 唔易搵)係上到上層我搵左陣都唔見啲朋友 先有個staff行過黎帶我我地坐個位冇乜冷氣 焗焗地 同埋冇音樂而個度既位係有d嘈既聲 唔肯定係咪機器聲定冷氣機聲staff話iPad冇電 所以冇音樂.. 第一次聽餐廳係會咁 幾搞笑(不過我地覺得以上既都係小事 唔係太大影響用餐既心情的 )食緊個陣(8:50pm)已經開始不停俾staff催 我地成班朋友都覺得好唔舒服所以問個staff其實你地幾點閂門 佢話上層9:30pm閂 下層就10pm先閂咁我地話咁之後我地落樓下坐係咪都ok 佢都話可以但9:30pm落到去 見到d staff
真係唔會有下次了!
有兩樣野想差評:1)服務, 2)食物
由最差既類別開始講起

1)服務

係上到上層我搵左陣都唔見啲朋友 先有個staff行過黎帶我
我地坐個位冇乜冷氣 焗焗地 同埋冇音樂
而個度既位係有d嘈既聲 唔肯定係咪機器聲定冷氣機聲
(不過我地覺得以上既都係小事 唔係太大影響用餐既心情的 )

咁我地話咁之後我地落樓下坐係咪都ok 佢都話可以
但9:30pm落到去 見到d staff全部都係準備收工既模樣 唔太歡迎我地繼續係棲下坐(但個陣9:30pm都未到)

其實間野啲裝修係好岩打卡 但我地冇乜機會打卡 因為感覺到佢地唔歡迎我地繼續留係度打卡
有啲朋友去左洗手間 咁我地企係門口位 而門口位仲有啲outdoor位幾靚 我地企左係度傾左陣準備想打卡
有個staff一野坐左係好近我地既位 然後大聲咳 我地都感覺到係好唔歡迎 所以都行遠少少
好似阻住佢地收工咁(重申:間野係閂10pm 而個陣9:30pm都未到 但有幾個staff已經坐晒出門口位等收工)
最後見佢地未夠9:45pm已經閂門

我地唔係麻煩客 如果人地寫到明幾點閂門 我地絕對唔會阻人收工
但寫10pm閂 但一個鐘頭前已經催 令客人坐同食得唔舒服 加上仲要係慶祝生日
就真係對呢間餐廳印象好差………

2)食物

大部分既野食同野飲都係麻麻地
不過都未到難食既地步(除左隻燒春雞 真係好唔得)
2024-01-06
庆祝纪念